Ulice 12.6.2014 - 2629. díl

Adriana počká po úklidu na Oldu, jak ji prosil. Jenže ten do fitka nedorazí, protože bude muset na finanční úřad. Místo něj přijde Hynek, který Adrianu znovu obviní z obou krádeží, přestože proti ní nebude mít jasné důkazy. Adriana si něco takového nebude chtít nechat líbit.

Adriana s Hynkem se tak chytnou, že rozčilená Adriana nakonec s prací ve fitku sekne. Hynkovi dá okamžitou výpověď, což on jen přivítá. Rozrušená Adriana zamíří do Coolny, aby si dala dvojku vína na uklidněnou. Během rozhovoru s Monikou jí dojde, od koho má Hynek informace o její minulosti. Adriana opět uvidí rudě... Opravdu je Adriana zlodějkou? Proč si bude Hynek sypat popel na hlavu? K čemu ho donutí Olda? Skončí Adriana na dlažbě, nebo se jí Olda zastane? A co Adrianě dost rázně doporučí Eddie?

Nyklová posílá Lumíra za Gábinou
Gábina se ráno zastaví za Nyklovou pro čerstvé pečivo. Ta toho hned využije k vyzvídání, kdy se od ní plánuje odstěhovat. Gábina přizná, že by u ní v garsonce ráda zůstala, protože je teď na všechno sama. Pro Nyklovou to bude obrovská novina. Okamžitě ji polituje a zároveň nabídne i pomoc, zejména s hlídáním Šímy. Jakmile se v krámku později objeví Lumír, Nyklová do něj začne kvůli Gábině šít. Podle ní by se o ni měli postarat... Chce snad Nyklová dát dohromady svého syna s Gábinou? Jak je možné, že Lumír nakonec skončí u Gábiny a Šímy na večeři?

Miriam a major Kadlec uvězněni ve škole
Boženka Puklická se už bude těšit na novou posilu učitelského sboru – Terezu Jordánovou, která na gymnázium nastoupí hned po prázdninách na praxi. Zrovna když bude Terezu řešit s Miriam, zavolá profesorce Hejlové major Kadlec, aby si s ní domluvil na dnešek schůzku. Boženka Puklická Miriam duchaplně nabídne ještě jeden lístek na dnešní koncert, ale to Miriam odmítne s odůvodněním, že nemá, komu by ho věnovala. Schůzky s majorem Kadlecem Miriam využije i k získání informací o soudu s Ivanou... Jaký trest podle majora Kadlece Ivaně hrozí? Proč se z Miriam a vyšetřovatele stanou vězni? Co všechno se dnes Miriam dozví o majoru Kadlecovi? A koho ti dva pořádně překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.6.2014 - 2629. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz