Ulice 19.6.2014 - 2634. díl

Vlastimil Pešek bude od rána jedno velké překvapení. Nejprve zajde za Libuškou, aby si u ní v krámku zarezervoval na odpoledne stůl. Zároveň ji i Libora pozve na společnou kávu s ním a Amálií. Více už však neprozradí.

Stejně tajemný bude později i doma. Amálie na něm však hned pozná, že se zase něco děje. Nebývá zvykem, aby Vlastimil sám žehlil a aby ji zval na schůzku. Když navíc Vlastimil zapomene i na oběd a přizná, že to bude mít Amálie tentokrát s plnou parádou, dojde jí, co se na ni chystá… Jak dopadnou dnešní zásnuby Vlastimila a Amálie? Jak si představují svou svatbu? Kdo jim půjde za svědky? A jak oba dva oslaví loučení se svobodou?

Jitka vs. Petra
Libor zajde hned ráno zkontrolovat Oldu, jak na tom po včerejší náhlé příhodě je. Přestože se Olda bude cítit už dobře, Libor mu doporučí, aby dnes ještě pro jistotu zůstal doma v klidu. Olda ho na oplátku požádá o diskrétnost. Je mu jasné, že přesně tyhle historky dávají doktoři k lepšímu, když chtějí pobavit společnost. Díky Simoně však Olda stejně nic neutají. Ta bude hned ráno v salonu barvitě líčit, jak Oldu včera zachraňovala. Jakmile se to dozví Jitka, bude jak na trní. I když s Oldou už nežije, stejně se o něj bude bát… Jak Olda vysvětlí Jitce svou náhlou slabost? Jak dopadne Jitčino nečekané seznámení s Petrou v Oldově garsonce? Proč se Jitka naštve na své dcery? Co všechno dnes bude muset rozdýchat?

Válka Evy a Anči
Ema se i dnes zastaví za Ančou v pekařství, aby ji poprosila o pomoc. Po včerejším rozhovoru s Evou jí přeci jen svitne naděje, že by se stěhovat nemuseli. Bude doufat, že Anča Evu nakonec přesvědčí. Hodně si bude slibovat od jejich dnešní schůzky, kterou ještě včera večer Eva domluvila. Také Anča budě věřit, že ještě nic není ztraceno. Jenže setkání s Evou bude mít úplně jiný průběh, než jaký si představovala. Eva ji totiž požádá, aby jí pomohla přemluvit Emu k přestěhování na Šumavu… Opravdu neexistuje jiné řešení? Proč Eva vyhlásí Anče válku? K čemu se nakonec odhodlá zoufalá Ema? A na čí stranu se postaví Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.6.2014 - 2634. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz