Ulice 23.6.2014 - 2636. díl

Ema zůstane ráno v posteli s tím, že jí není dobře. Aby Eva neměla žádné pochybnosti, Ema si trikem pomůže i k vyšší teplotě. Ve skutečnosti jí však nic nebude, jen zahájí další fázi boje proti stěhování na Šumavu.

Ema se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc na bráchu Mirka. A protože už ví jak na něj, rovnou mu začne servírovat i oběd. Mirka informace o stěhování docela překvapí. Až do té chvíle nebude mít ani potuchy, co Eva s Milošem zase chystají… Zachrání Emu Mirek? Vezme si ji k sobě? Jak dopadne dnešní setkání Miloše s Bedřichem? Proč se chce Miloš s Bedřichem vlastně sejít? A jak zvládnou nečekané shledání Anča s Evou?

Vašek a Matěj: den do státnic
Matěj bude mít den před státnicemi pořádnou depku. Hlava mu už nové informace nebude brát, jenže on by potřeboval ještě několik dní intenzivního učení, aby mohl ke státnicím s vědomím, že je připraven na všechno. Na Matěje tentokrát nezabere ani Terezino povzbuzování. Své zítřejší státnice prostě bude vidět černě stejně jako následnou oslavu. Ta bude zajímat hlavně Terezu. Poprvé od rozchodu by se na ní totiž měli setkat Vašek s Gábinou… Jak je na tom před státnicemi Vašek? Jaké má plány? Co řeknou Vašek a Gábina na společnou oslavu? Vycouvají z ní? A jak si se skleslým Matějem poradí Tomáš s Vaškem? Postaví ho znovu na nohy?

Rande Miriam a Petera
Miriam se zastaví u sebe doma pro brož. Dá si záležet na tom, aby jí to dnes odpoledne slušelo. Ivaně přizná, že jde s majorem Kadlecem na vernisáž. Ivana se hned zaraduje, že se major konečně rozhoupal k akci. To Miriam bude podstatně zdrženlivější, i když se na schůzku s Peterem bude hodně těšit. A nezůstane jen u návštěvy vernisáže… Co všechno ti dva spolu podniknou? Proč se Miriam na schůzce rozohní? Čím majora překvapí? Co řekne na jeho plány na léto? A čeho bude mít dnes večer plnou hlavu Jarda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.6.2014 - 2636. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz