Ulice 24.6.2014 - 2637. díl

Matěj ráno vystřelí z postele rychlostí blesku. Při pohledu na hodiny totiž zjistí, že zaspal. Už za půl hodiny by měl být na fakultě! Tereza s Bětkou to od něj pořádně schytají. Holky to ale tentokrát vezmou v klidu. Naopak Matěje ujistí, že má ještě spoustu času. Pro jistotu mu večer přeřídily budík, aby se ráno stačil v klidu vypravit.

Matěj by holky v tu chvíli nejraději zabil. Ovšem klidu si ani tak moc neužije. Nervozita u něj bude vrcholit. A rozhodně v tom nebude sám. Stejně vystresovaný bude také Tomáš, jenž bude s Terezou napjatě čekat na výsledek Matějových státnic… Jak nakonec Matěj s Vaškem u státnic dopadnou? Jaké bude Vaškovo setkání s Gábinou? Dá se ještě vrátit čas? A které z dvojčat Jordánových tentokrát vyhraje sázku?

Ženichovy pochybnosti
Libor si vydechne úlevou, jen co domluví se svým právníkem. Konečně se dozví termín soudu o Adama. Vzápětí ho však přepadnou obrovské pochybnosti. Co když soud nedopadne v jeho prospěch? Jak jinak si vysvětlit právníkovy vyhýbavé odpovědi? Amálie Libora nenechá, aby se užíral věcmi, jež nemůže ovlivnit, a raději ho zapojí do předsvatebních příprav. Kromě jiného totiž budou muset pořešit i ordinační hodiny ve čtvrtek a v pátek. Předsvatební horečka dolehne také na Vlastimila Peška. Za Liborem a Libuškou se zastaví plný nejistot kvůli snubním prstýnkům… Kdo se bude chtít ze svatby vykroutit a proč? Jaké pochybnosti přepadnou jen dva dny před svatbou Vlastimila Peška? A co všechno se honí hlavou Amálii? Čím svého nastávajícího pořádně zaskočí?

Martin Maléř se vrací Jardovi do života
Jardovi se splní jeho tajné přání dříve, než by čekal. Dokonce ani nebude muset čekat na třídní sraz. Jeho parťák ze školních let Martin Maléř ho přepadne zrovna ve chvíli, kdy si bude v hospodě dávat oběd. Přestože se ti dva spoustu let neviděli, okamžitě najdou společnou řeč. A budou jen koukat, v čem všem se naprosto shodnou. Martina ráda uvidí také Miriam, jež si s ním před lety coby kantorka užila své… Co všechno mají Martin s Jardou podobné? Proč se tak dlouho neviděli? U jaké velké události Martin nečekaně nebude? Čím Jardu překvapí Lenka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.6.2014 - 2637. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz