Ulice 25.6.2014 - 2638. díl

Miriam s Martinem budou v noci netrpělivě čekat na zprávy z porodnice. Klidný Martin bude pro nervózní Miriam obrovskou oporou. Pro rodící Lenku bude velkou oporou Jarda, jenž bude po celou dobu po jejím boku. Oba si tak šťastně vydechnou, když Jonášek bude konečně na světě.

Jarda vzápětí zavolá velkou novinu mámě. Také ta si oddechne a okamžitě dá skvělou zprávu vědět i druhé babičce – Ivaně. Zatímco Jarda s Lenkou budou ráno zažívat první dojemné chvilky se svým synem, Martin se bude pomalu připravovat k odjezdu. Nakonec ale bude zase všechno jinak... Proč dnes Martin neodjede? Co vžene Jardovi slzy do očí? A co Ivaně? Jaké bude Ivanino shledání s dcerou a vnoučetem? A jak a s kým Jarda oslaví narození svého syna?

Co bude s Michalovou hospodou?
Termín startu první společné dovolené Lumíra a Simony se nezadržitelně blíží. Přesto nad ním začíná viset obrovský otazník. Na Lumíra se to v práci žene ze všech stran, takže začne hodně pochybovat, jestli vůbec bude moci odjet. Navíc nemá na dovolenou na kolech nic připraveného. Simona ho však uklidní, že v tomto směru se může stoprocentně spolehnout na ni... Může se Lumír spolehnout i na Michala? Podaří se mu za sebe sehnat náhradu v hospodě? Co sehraje velkou roli při rozhodování, kdo to po Michalovi převezme? S jakou obrovskou novinkou se Michalovi pochlubí Miller? A jaký na tom všem bude háček?

Karolínin právník útočí
Libušku pořádně vykolejí Karolínin advokát kvůli Liborovu soudu o Adama. Jednak ji bude jako první informovat o tom, že si ji pozvou jako svědkyni k soudu. A co bude pro Libušku daleko horší – doporučí jí, aby si nechala připravit posudek o svém zdravotním stavu. Libušce bude okamžitě jasné, kam míří. Vypadá to, že u soudu chtějí otevřít téma její bývalé závislosti na alkoholu, přestože si už pěkně dlouho nedala ani kapku. Libora to okamžitě nadzdvihne ze židle. Aby Libušku uklidnil, ihned zavolá svému právníkovi... Co všechno se Libor s Libuškou od svého právníka dozvědí? Jaké další šokující zprávy pro ně bude mít? A jak prožijí Amálie s Vlastimilem poslední noc před svatbou? Jaká překvapení bude mít pro Amálii Libuška nejen na dnešní večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.6.2014 - 2638. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz