Ulice 21.8.2014 - 2644. díl

Simoně se ráno hned zlepší nálada, když se jí ozve Markéta. Jenže tentokrát si holky po internetu moc nepopovídají, protože Simoně vypoví službu její notebook.

Simona se i s přístrojem vzápětí vypraví za Lumírem, aby jí pomohl závadu odstranit. K jejímu velkému překvapení jí ale dveře od Lumírova bytu otevře rozespalý Tonda Hložánek. A poněvadž Lumír už nebude doma, Simoně přislíbí pomoc, jen co se dá trochu dohromady. Později jí už u ní doma u snídaně vylíčí, jak ho žárlivá manželka bezdůvodně vyhodila. Soucitná Simona mu poradí, aby za manželkou zašel znovu, tentokrát i s kyticí na usmířenou... Vezme Mirka Hložánková manžela na milost? Co všechno Lumír prozradí Simoně? A jak to dopadne s opravou Simonina počítače?

Karolínino rozhodnutí
Boris se hned po ránu dozví špatné zprávy. Marie má angínu, takže s nimi do Německa nepojede. Mámě Boris přizná, že se mu tam bez Marie ani trochu nechce. Libuška mu však domluví. Podle ní by byla škoda, kdyby seděl doma. Za Marií teď beztak nemůže. Boris to uzná a přece jen se začne balit. Dobrou náladu nebude mít po včerejšku ani Libor. Bude si jist, že Karolína se proti pondělnímu rozsudku odvolá. Amálie to nebude vidět tak černě. Liborovi prozradí, jak Karolína měla na krajíčku, když odcházela z ordinace... Kdo si dnes zcela překvapivě s Karolínou popovídá a s jakým výsledkem? Čím bude Eliáš opět provokovat? Co Liborovi doporučí Max? A jakou zprávu dostane Libor večer od svého právníka?

Terezin návrat z prázdnin
Tereza s Gábinou a Šímou se dnes vrátí ze společné dovolené na Mácháči. Tereza kámošce přizná, že si ten týden s ní užila daleko víc než Chorvatsko s mámou. Holky se ještě teď budou bavit na účet dvou chlapíků, kteří je tam neúspěšně, zato vytrvale balili. Od Gábiny Tereza zamíří domů. Tam ji ale bude čekat neskutečná spoušť. Z prázdnin se už totiž vrátili i Matěj s Bětkou. A protože budou sami, využijí toho k úplně jiným činnostem, než je úklid... Při čem Tereza ty dva vyruší? Jak ustojí Matějův neplánovaný striptýz? Na čem se později domluví s Monikou? A proč večer znovu zamíří ke Gábině, místo aby šla domů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz