Ulice 22.8.2014 - 2645. díl

Tereza se u snídaně opatrně zeptá Bětky, jestli jim s Matějem doma nevadí. Když vidí, jak to teď mezi nimi je, má intenzivní pocit, že je tam navíc. Bětka jí tyhle myšlenky okamžitě vyžene z hlavy. Je ráda, že Tereza s nimi bydlí. Zároveň bude nenápadně vyzvídat, co Tereza a chlapi.

Tereza smutně přizná, že ani o prázdninách se s nikým neseznámila. Svou osamělost se snaží nést statečně, ovšem mele ji čím dál víc. O to větší to pro ni bude šok, když nečekaně stane tváří v tvář Vojtovi, své velké a tak trochu i osudové lásce… Proč se Vojta tak nečekaně vrátí z cesty domů? Dají se s Terezou znovu dohromady? Jak dopadne jejich první setkání? S čím se vykolejená Tereza svěří Gábině? A čím Terezu překvapí její táta?

Hložánek má zálusk na Simonu
Simona Hložánka zjevně zaujala. Místo aby si hleděl manželky a snažil se o usmíření, bude si od rána opatrně mapovat terén kolem Simony. Na Lumírovi bude vyzvídat, jak na tom se Simonou jsou. Stále mu nepůjde do hlavy, jak je možné, že mezi nimi na společné dovolené k ničemu nedošlo. Kdyby byl na Lumírově místě on, jejich noci by vypadaly stoprocentně jinak. Lumírovi přizná, že Simona je ženou přesně podle jeho gusta. Aby dokázal, že je větší chlapák než Lumír, půjčí si od něj výraznou kravatu, na kterou Lumír nemá odvahu. Se svou novou chloubou pak zamíří do kadeřnictví, aby Simče předal opravený notebook… Jak Hložánek se svou kravatou zapůsobí? Čím Simoně zalichotí? Na čem se ti dva dohodnou? Proč poleze Hložánek Lumírovi na nervy? A proč se ti dva chytnou kvůli Simoně?

Oddálí Ema stěhování na Šumavu?
Liškovi se dnes vrátí z prázdnin, jež společně trávili na vodě. Ema s Frantou se budou hašteřit jako za starých časů. Navzájem si budou vyčítat, kvůli komu se cvakli těsně před cílem. Anče půjde z jejich dohadování hlava kolem, ale zároveň bude vděčná za každý den, kdy je rodina pohromadě. Také Ema bude ráda, že může být s Liškovými. Jenže těch si už moc neužije, protože ji čeká stěhování na Šumavu… S čím se nešťastná Ema svěří Frantovi? Co prozradí Anče? Podaří se jí oddálit stěhování na Šumavu? A čím zaskočí Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz