Ulice 25.8.2014 - 2646. díl

Terezu dnes čeká náročný den. Poprvé půjde na gymnázium coby učitelka, byť jen na praxi. A nejen to. Matěj otevře ožehavé téma hned po ránu. Včera pomáhal Vojtovi se stěhováním, a tak přišla řeč i na Terezu.

Vojta má pocit, že se mu Tereza vyhýbá. To Tereza popře. Matěje ujistí, že jí nebude vadit ani to, když k nim Vojta přijde na návštěvu. Bráchu ubezpečí, že s Vojtou mají vše vyřešené. Ovšem už o pár hodin později se ukáže, že tomu tak není... Bude Tereza úspěšnější aspoň ve škole? Jak zvládne seznámení s budoucími kolegy? Jaká překvapení ji čekají od Oty? A jak to má Tereza s Vojtou? Dají se ti dva znovu dohromady, nebo je mezi nimi všechno definitivně pryč?

Emin rozlučkový mejdan
Anča pomohla Emě vše připravit na její rozlučkový mejdan s kamarádkami. Přesto si bude dělat před odchodem do práce starost, jak tahle Emina akce dopadne. Brblajícího Frantu pověří, aby si vzal holky na starost. Dívčí sešlost bude zpočátku probíhat v naprostém klidu. Holky bude hlavně zajímat, jak to Ema bude mít na Šumavě. Jenže jakmile se v pokoji objeví Franta, mejdan nabere nečekaný spád… Proč se holky na Frantu vrhnou? Jak tahle dívčí válka dopadne? Kdo bitku rázně ukončí? Jaký bude poslední večer u Liškových před Eminým odjezdem na Šumavu? A proč si Zuzana dělá v práci starosti kvůli Růže?

Nemocná Monika a Petra v presu
Monika už má v Coolně trochu volněji, ale rozhodně na to nevypadá. Stále se necítí dobře. Dokonce začne užívat léky na bolest v krku. Dominice bude divné, že by se Monika v srpnu nachladila, avšak Monika tuhle debatu utne s tím, že ona prostě musí mít vždycky něco extra. Ráda ovšem přivítá Dominičin návrh, že za ní ráno vezme otevření Coolny, aby se aspoň pořádně vyspala. Holky si domluví střídání tak, aby Dominika bez problémů stíhala zápočtový test ve škole… Jaké zprávy se dnes Monika dozví od Máry? Jakou akci připravuje Petra? Proč si dnes Petra pořádně podá Oldu? A jaký rychlý proces udělá s nemocnou Monikou Olda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz