Ulice 26.8.2014 - 2647. díl

Anča se pokusí před odchodem do práce vytáhnout z postelí Frantu a Emu, aby si poslední společný den ještě pořádně užili. Emin monokl už bude hrát všemi barvami, což Anče moc velkou radost neudělá. Dnes si totiž pro Emu přijedou Eva s Milošem, aby si ji odvezli na Šumavu.

Blížící se loučení začne na všechny doléhat. Přes den se za Emou zastaví brácha Mirek, dokonce i s oblíbenou pizzou na oběd. Po Mirkově odchodu se Ema pustí do balení posledního zbytku věcí, které u Liškových ještě má… Jak Ema zvládne loučení? A jak Liškovi? Znamená to, že o sebe definitivně přijdou?

Strach o Moniku
Dominika bude dopoledne v Coolně pořádné nervózní. Monika totiž nedorazí do práce a ani jí nebude brát telefon. Zoufalá Dominika nakonec zavolá SOS Oldovi. Nutně dnes musí odejít do školy, kde píše zápočtovou písemku. Olda obětuje oběd u Henryho a okamžitě začne krizovou situaci řešit. S Dominikou se domluví, aby podnik zavřela, a sám se rozjede za Monikou. Když se na ni konečně dobouchá, zjistí, že je zle… Co se děje s Monikou? Jak vážné to s ní je? Proč si budou Olda i Jitka dělat o Moniku obrovskou starost? A jak to má po včerejšku Olda s Petrou?

Příprava vernisáže
Libuška dnes bude mít plné ruce práce. Do zítřka musí proměnit krámek ve výstavní síň, což nebude jen tak. Zatím má totiž jen fotky svých děl. Libor jí iniciativně přispěchá na pomoc, ovšem pro oba to budou docela nervy. Liborova preciznost se střetne s Libuščiným nadhledem. Libušku naštěstí nenechají ve štychu její kmoši – Červ s Perníkem. Jakmile se ti dva v krámku objeví, bude o zábavu postaráno… Jak dopadne Liborovo seznámení s Libuščinými kmoši? Pro koho to bude větší šok? Zapadne Libor do Libušina světa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz