Ulice 28.8.2014 - 2649. díl

Libor se stále nebude moci dočkat Libušky, přestože už bude hluboká noc. Libuška mu sice slíbila, že za chvíli přijde domů, jenže uběhne pár hodin, a ona pořád nikde. Dokonce mu o sobě nedá ani vědět.

Starostlivý Libor vstane a vypraví se za Libuškou do krámku, aby zjistil, co se děje. A zažije pořádný šok. Libušku totiž nachytá s polonahým Jakubem. Pro Libora to bude více než jasné. A kdyby jen to. Další indicie, že se něco děje, přijdou vzápětí… Podlehla snad Libuška Jakubovu šarmu? Jak dopadne Liborovo setkání s Jakubem jen o pár hodin později opět v krámku? Co se Libor dozví o Libušce od Oldy? A přizná mu Libuška na rovinu, co všechno se v noci v krámku odehrálo?

Lumír hasí Hložánkovu manželskou krizi
Soužití s Tondou Hložánkem se pro Lumíra stává zlým snem. Hned ráno ho právě kvůli Tondovi málem klepne. Jen co otevře dveře od koupelny, natrefí tam na milého Toníka v celé jeho kráse. A kdyby jen to. O koupelnu se ti dva málem poperou. Hložánkův azyl u Lumíra začne být trnem v oku také Mastnému. Tonda chce mít totiž doma klid, a tak hrozí, že Mastný přijde o svého spojence na radnici… Čím Tonda Hložánek Mastného vypeče? Jak do Tondovy manželské krize zasáhne Lumír? Co bude pro Hložánka obrovskou ranou? A jak se s tím vypořádá?

Ortel nad Ivanou
Ivanu dnes čeká další soudní stání. I tentokrát ji k soudu doprovodí Henry a Miriam. Přestože Ivana nejde k soudu poprvé, bude pekelně nervózní jako kdysi. Soud konečně posoudí její vinu a vynese rozsudek. Ivana se po měsících nejistoty dozví ortel nad svou budoucností… Jaký trest jí soud vyměří? Uzavře se tím jednou pro vždy případ Kláry Peškové? Čím Ivana všechny překvapí? A jak rozsudek přijme Vlastimil Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz