Ulice 2.9.2014 - 2652. díl

Ivana bude od časného rána na nohou. Je rozhodnuta dnes nastoupit do vězení. Zatímco bude Henry ještě spát, Ivana si dobalí vše potřebné s sebou a připraví se vyrazit vstříc nevyhnutelné budoucnosti.

Henry se bude snažit Ivanin odchod oddálit, jak jen to půjde. Jednak kvůli sobě a jednak kvůli Lence. Ta přijde na poslední chvíli, aby se s mámou rozloučila. Pro Ivanu to bude velké překvapení, protože právě loučení s blízkými se chtěla vyhnout... Co bude pro Ivanu nejtěžší? Jak zvládne poslední chvíle na svobodě? A jak dnešní den ustojí její blízcí? Kdo bude oporou pro Ivanu a kdo pro Henryho?

Terezino znemožnění ve škole
Tomáš se potká s Terezou už před školou. Okamžitě jí vysekne poklonu, jak moc jí to dnes sluší. Zároveň jí předá originální talisman, aby vše dopadlo na výbornou. Tereza se bude na novou roli učitelky těšit. Jenže o přestávce se stane něco, co pořádně nabourá její sebevědomí. Před studenty se dokonale ztrapní. Richard Weber se navíc postará, aby o Terezině trapasu hned věděla celá třída. A právě do Mikiho třídy s Terezou zamíří profesorka Hejlová, aby ji studentům představila... Zabalí to Tereza ve škole hned první den? Kdo a čím ji bude chtít povzbudit? Kdo všechno se o jejím nepovedeném startu ve škole dozví?

Hložánková chce rozvod
Mirka Hložánková dnes překvapí manžela neohlášenou návštěvou na radnici. Potěšený Hložánek to bude brát jak krok k usmíření, jenže už vzápětí pochopí, že Mirka má v plánu pravý opak. Na stole mu přistane žádost o rozvod. Mirka bude nekompromisní. S manželem prostě skončila... Podaří se Hložánkovi vybruslit i z tohoto maléru? Začne o ženu bojovat? Kdo, jak a proč do jeho manželské krize nečekaně zasáhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz