Ulice 3.9.2014 - 2653. díl

Zoufalá Monika zavolá mámě SOS. Její zdravotní stav se vůbec nelepší, naopak jí bude čím dál hůř. Jitka Moniku okamžitě odveze k lékaři, aby se na ni pro jistotu podíval. Doktor Seidl Moniku moc nepotěší.

U Moniky nastaly komplikace, zřejmě bude muset do nemocnice... Opravdu Monika skončí v nemocnici? Co s ní je? Jak vážné to je? A co to znamená pro její rodinu i Petru?

Simona vs. Mirka Hložánková
Lumír ráno nebude věřit vlastním očím, až spatří, jak Tonda Hložánek se Simonou vycházejí z Peškova domu. Jejich loučení bude natolik důvěrné, že si dá Lumír okamžitě jedna a jedna dohromady. Ti dva spolu strávili noc! Jakmile se s Tondou setká, ihned začne vyzvídat, co všechno se odehrálo. A Hložánkova odpověď ho ani trochu nepotěší. Žárlí snad? Samotná Simona bude mít Tondy Hložánka stále plnou hlavu. Jitce a Romaně barvitě vylíčí, co všechno se včera odehrálo. A také přizná, k čemu se chystá... Jak Simonino setkání s Mirkou Hložánkovou dopadne? Co všechno rozpoutá? Proč se za Simonou vypraví Tonda Hložánek hned po práci?

Co bude dál s Miriam?
Boženka Puklická se stane poslem dobrých zpráv. S potutelným úsměvem se vypraví za Miriam do kabinetu, aby jí předala pohlednici od Petera. Miriam přizná, že už teď jí chybí Ivana. A bude jí chybět ještě víc, až s ní Boženka začne probírat strategii sbližování s charismatickým majorem. Za Miriam se dnes zastaví také Jarda, aby se s ní domluvil, jak to teď bude dál... Proč si Jarda dělá starost o mámu i Henryho? Překročí Miriam kvůli majoru Kadlecovi svůj vlastní stín? A proč se Jarda vypraví za panem Peškem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz