Ulice 5.9.2014 - 2655. díl

Jitka bude od rána v jednom kole. Nejprve zajde uklidit do Coolny a připravit ji na otevření, protože včera večer na to už neměla sílu. Pak ji čeká návštěva Moniky v nemocnici, zákaznice v salonu, doplnění zásob pro Coolnu... Starostí a běhání až nad hlavu.

Na rozdíl od Jitky bude mít Olda díky Petře naprosto pohodové ráno. Ovšem jen do chvíle, než mu Jitka zavolá, aby ho požádala o pomoc s nákupy. Olda nakonec svolí, přestože i on má dnes v práci jednoho klienta za druhým. A aby toho nebylo málo, Lída bude právě dnes potřebovat pohlídat Elišku kvůli pracovnímu pohovoru... Jak Petra zvládne hlídání Elišky? Proč bude Jitce trnem v oku? Jak Lída dopadne na fakultě? A čím dnes Petra překvapí Dášu i uhoněného Oldu?

Jardova nabídka
Martin se probudí v pět ráno, jak je zvyklý z domova. Nechápajícímu Lumírovi později prozradí, že se musel přemlouvat, aby v posteli vydržel alespoň do půl šesté. Zatímco Lumír se bude pomalu probouzet, Martin již bude nastartovaný do práce. Lumír ho však bez snídaně nepustí. Jen co se dá trochu dohromady, zavede Martina do pekařství za matkou, aby mu dala pořádnou snídani a nabalila mu i výslužku. Nyklová začne okamžitě básnit o Veroničiných skvělých hruškových povidlech. Potěšený Martin jí slíbí, že až příště pojede do Prahy, pár skleniček jí doveze. V dílně bude i dnes pořádná honička. A Jarda si také dnes uvědomí, jak skvělého parťáka v Martinovi má... Jakou záchrannou akci podnikne Martin dnes? Čím všechny pobaví? S čím se svěří Jardovi? A co řekne na Jardovu nabídku?

Proměna Viki
Frantovi se den moc nevydaří. Hned ráno ho vypeče automat na nápoje, takže zůstane bez peněz i bez pití. Zachrání ho Viki, jež mu půjčí drobné. Dnes bude poprvé ve škole, takže se bude ještě rozkoukávat. Franta hned zaznamená, jak moc jí to po létě sluší. Navíc ho potěší její proměna. Po předprázdninovém dusnu nebude ani památky. Viki se s ním bude bavit tak jako dřív. Franta toho hned využije, aby jí dal najevo svůj zájem... Dají se ti dva znovu dohromady? Jak se má Boris na nové škole? Co bude dál s kapelou? A na koho si dnes vzpomenou Liškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz