Ulice 8.9.2014 - 2656. díl

Anča se bude snažit zapřáhnout Frantu s Bedřichem doma i na zahrádce, ale příliš úspěšná nebude. Ráno se oba zaseknou u muziky, na odpoledne má Franta naplánovaný sraz kapely a Bedřich práci.

Franta zkusí pozvat na sraz kapely také Viki, přestože ta s kapelou před prázdninami sekla. Viki jeho pozvání potěší. Dokonce se s Frantou domluví, že čas do setkání s Marií a Borisem stráví spolu. Ti dva dorazí na sraz se zpožděním, ale Frantovi ani Viki to vadit nebude. Viki navíc všechny překvapí svými návrhy... Vrací se Viki do kapely? Dá se znovu dohromady s Frantou? Čím bude Franta Aničce brnkat na nervy? Srovná ho do latě Bedřich?

Tereza před tabulí
Tereza si sice koupí do školy čokoládu na nervy, ale spíš jen jako pojistku. Miriam se svěří, že vlastně ani nemá trému, naopak se na svou první skutečnou hodinu těší. A začne tak, že si třídu okamžitě získá. Z trapasu, který se jí před necelým týdnem stal na chodbě, si sama udělá při představování se studentům srandu. Dokonce s přehledem zvládne i průpovídky Richarda Webera a Mikiho. Jenže jakmile započne samotnou výuku, začne ztrácet pevnou půdu pod nohama. Studenti to samozřejmě okamžitě zaregistrují a nenechají to bez odezvy... Jak Tereza svou první hodinu nakonec zvládne? Co ji tak vykolejí? Co jí doporučí Miriam? A co později Matěj s Vojtou?

Veronika rozhoduje
Martin dnes přijede do dílny i s Veronikou. A hned ji seznámí s Bedřichem a Matoušem, které ještě nezná. Veronice neujde, že Martin si se všemi skvěle rozumí a už mezi ně zapadl. Jarda bude doufat, že mu Martin na jeho nabídku hned kývne, ale ten bude čekat, jak se vyjádří Veronika. Poprosí proto Jardu ještě o čas, aby Veronika mohla všechno vstřebat. Zatímco Jarda s Bedřichem a Matoušem budou v jednom kole, Martin vyrazí s Veronikou do města a pak k Henrymu na oběd... Bude Veronika souhlasit s Martinovou prací u Jardy? Z čeho bude mít obavy? S kým ji Martin ještě seznámí? A co nakonec rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz