Ulice 11.9.2014 - 2659. díl

Jakmile se Bedřich vrátí od klienta, Jarda bude vyzvídat, jak dopadl. Tohle totiž není ledajaký klient. Bedřich montoval další police v sexshopu. Samotný Bedřich to bude brát s nadhledem. Coby hodinový manžel zažil daleko peprnější chvilky.

Bedřich Jardu potěší zprávou, že mu klient hned i zaplatil. A co víc – dokonce mu dal také prezent. Pro oba bude záhadou, co úhledně zabalený dárek obsahuje. Nakonec ho narafičí na Matouše, jenž nebude mít nejmenší tušení, jakou boudu na něj ti dva ušili. O to víc se bude divit, až dárek rozbalí... Co Bedřich vlastně dostal? Kdo nezvyklý prezent objeví? Čím Bedřichovi později vyrazí dech Anča? A při čem nechtěně Franta nachytá Bedřicha a Anču?

Je Tonda pro Simonu ten pravý?
Simona bude od rána opět básnit o Tondovi. Když zmíní, že ji Lumír právě před Tondou varoval, Jiří okamžitě zbystří. Simona přizná i důvod. Podle Lumíra je Tonda prostě do větru. Jí by to prý ale nevadilo. Pořád lepší, než mít doma nějakého suchara. Jiřího tím však neuklidní. Výborně naladěn bude po včerejšku také Tonda Hložánek. Lumírovi se samozřejmě pochlubí, s kým a jak strávil večer. Neopomene také zdůraznit, jaké pokroky u Simči udělal. A nejen to. Bez obalu přizná, co má v plánu se Simonou i se svou manželkou. To se ovšem Lumírovi nebude ani trochu líbit... Co má Tonda Hložánek v úmyslu? Proč za Lumírem zajde na radnici Jiří? Zaboduje dnes Tonda opět u Simony? Kdo a čím Simonu pořádně vytočí?

Libor vs. Jakub
Miluše Urbanová se bude v ordinaci jen rozplývat, jak skvěle se jí pan doktor věnuje. Libora ujistí, že ona pomluvám na internetu nevěří. Libor ani Amálie nebudou mít nejmenší tušení, o čem mluví. Jen co odejde z ordinace, okamžitě sednou k počítači, aby zjistili, o co jde. A to, co se dočtou, je ani trochu nepotěší. Nějaký anonym se tam do Libora coby lékaře bude pořádně obouvat. Navíc to budou samé lži. Už to by stačilo, aby měl Libor naprosto po náladě. Později dostane další ťafku. Libušku opět nachytá s Jakubem... Proč bude muset Libuška volit mezi Liborem a Jakubem? Kterého z nich si vybere? Jakou to bude mít dohru? A co všechno se Libor o sobě dočte na webu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz