Ulice 15.9.2014 - 2661. díl

U Libora to bude ráno vypadat jako po výbuchu. Všude po kuchyni budou roztahané Adámkovy hračky. Libor však bude zářit štěstím. Po dlouhé době měl syna konečně u sebe celý víkend. Zatímco Libor bude z času stráveného s Adámkem nadšený, Borisovi moc do smíchu nebude.

Podle něj je Adámek pořádně rozmazlený. Pozornosti se věčně dožadoval pláčem. Navíc si chtěl v jednom kuse hrát jen s Borisem. Libuška však bude mít pro Liborova malého syna pochopení. Musí si u nich zvyknout, to je celé. Liborovi však dobrá nálada dlouho nevydrží. V ordinaci ho nepříjemně zaskočí pacient žádostí o převedení zdravotní karty k jinému lékaři. A aby toho nebylo málo, Karolína v ordinaci vzápětí ztopí pořádnou scénu… Proč se pacienti odhlašují od Libora? Co Karolínu natolik rozběsní, že se za Liborem hned vypraví? Začnou spolu opět válčit? A jaké velké dilema teď řeší Libuška? Co jí doporučí Zuzana?

Zamilovaný duet Lumíra a Světlany
Simona se ráno náhodou potká u pekařství s Lumírem, jenž se akorát bude vracet z projížďky na kole. Jejich setkání bude hodně rozpačité, což bude samozřejmě oba dva mrzet. Simona to už ale jen tak nenechá. Při pohledu na kuchyňskou linku ji napadne, jak se nenápadně s Lumírem usmířit. A hned se do toho i pustí. Sama si vyrobí menší závadu na odpadu, aby se mohla okamžitě obrátit na Lumíra s úpěnlivou prosbou o pomoc... Odhalí Lumír její trik? Usmíří se konečně? Jak Lumír dnes zaboduje na stranické konferenci? Proč Miller narychlo přiletí z Bruselu právě kvůli Lumírovi? Při čem ho nechtěně přistihne se Světlanou?

Martinův první den v nové práci
Martin se sice s Jardou domluvil, že k němu dnes nastoupí do práce, ale ráno po něm nebude ani vidu, ani slechu. Jarda nakonec nabídne Bedřichovi a Matoušovi pomoc, aby stihli připravit další zakázku. Když se konečně Martin ozve, všechny v dílně spolehlivě odbourá. Celý vynervovaný bude volat Jardovi SOS, protože cestou do dílny zabloudí. Jardovi se uleví, že je Martin na světě, a hned ho bude navigovat. Tím ale Martinovy trable ve velkoměstě nekončí… Čím Martina dostanou Pražáci? Čím Martin zaboduje u Jardy, Bedřicha a Matouše? Proč se Martin vypraví k Nyklové? A čím zavaří Lumírovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz