Ulice 16.9.2014 - 2662. díl

Zatímco Lumír se bude teprve probouzet, Martin už bude zařezávat v dílně. Lumír ho pobaví při práci svým telefonickým lamentováním, co to jeho máti napovídal. Martin si z něj bude dělat srandu podobně jako včera z Nyklové. Lumíra ujistí, že Nyklové nelhal. U nich doma si Lumír opravdu mákl. A za to, že si Lumírova matka pak přibarvila skutečnost, už nemůže.

Výborně naladěného Martina najde v dílně jako první Bedřich. Pořádně ho zaskočí, když zjistí, od kolika hodin už Martin pracuje. Na druhou stranu však bude rád, že zakázka, jež nejvíc hořela, je už připravená. Jenže pohoda v dílně dlouho nevydrží… Proč se Bedřich s Martinem opakovaně rafnou? Dokáže Martin akceptovat své nové šéfy a oni jeho? Proč budou ti dva pořádně na kordy? A jak se k tomu postaví Jarda s Matoušem?

Špatné zprávy pro Lumíra
Lumír se cestou do práce ještě zastaví u Simony, aby jí opravil rozbitý sifon. Tam ho ovšem bude čekat nemilé překvapení. V „jeho“ načaté práci se bude šťourat Tonda Hložánek. A kdyby jen to. Dokonce vítězoslavně zahlásí, že sifon je opraven. Lumír ovšem něco takového nepřipustí. On koupil do sifonu nové víčko, tudíž oprava je na něm. A hned se pohrne spravit Hložánkovo dílo. Jenže ten si to samozřejmě nenechá líbit… Dojde i na pěsti? Kdo nakonec Simoně závadu v kuchyni opraví? Podaří se Millerovi zpacifikovat Lumírova rivala ve straně? A jakou zprávou zasáhne Lumíra Světlana?

Inventura v Coolně
Petra na Oldu myslí i na svých cestách. Důkazem bude balíček, který dnes Olda od ní dostane. Petra mu pošle z Lisabonu triko, jež si tam turisté kupují jako suvenýr. Olda se v něm hned vypraví do práce, přestože bude dost výrazné. Jitku i Romanu svou vizáží docela pobaví. Jitka však uzná, že Olda vypadá hned mladší. Zároveň jí ale Olda trochu zkomplikuje život. Přijde se s ní totiž domluvit na inventuře v Coolně. To bude pro Jitku v už tak dost nabitém dni další zátěž. Navíc budou muset inventuru provést dohromady s Oldou… Čím Olda Jitku mile překvapí? Najdou ti dva konečně společnou řeč, nebo se během inventury znovu rozhádají? A jaké změny ve svém životě chystá Hynek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz