Ulice 18.9.2014 - 2664. díl

Olda bude po včerejšku hodně přešlý. Od rána se bude snažit zkontaktovat s Petrou, aby si s ní domluvil schůzku, na které by si v klidu vše vysvětlili. Když se mu konečně podaří spojit se s ní přes internet, bude mu volat Jitka. Pro Oldu bude tentokrát volba naprosto jasná – Petra.

S Jitkou se Olda náhodou potká o něco později před domem. Ta ho okamžitě zahrne výčitkami, proč jí nebere telefon. Napružený Olda s ní nebude chtít nic řešit. Jakmile se však dozví důvod, proč ho Jitka tak nutně shání, ihned otočí. Půjde o Moniku, která mámě volala ráno z nemocnice velkou novinu – pustí ji domů... Proč je Monice stále mizerně, i když už nemusí být v nemocnici? Jak to dopadne mezi Oldou a Petrou? Usmíří se? Svěří se Olda Jitce, že dostal od Petry kopačky právě kvůli ní?

Kadlecova přednáška na gymnáziu
Jarda se zastaví ráno u mámy, aby si odnesl narozeninový dárek pro Mirinku. Jakmile mámu spatří, zalapá po dechu. Uznale ocení, jak moc jí to sluší. Okamžitě bude vyzvídat, kam se tak vyšňořila. Miriam to potěší, pravdu mu však neřekne. Naopak se bude tvářit, jako by se nic významného nedělo. Také Boženka Puklická ihned zaregistruje, jak si Miriam dnes dala na sobě záležet. Bude jí okamžitě jasné, že je to kvůli charismatickému majorovi, i když Miriam to popře. Ostatně Kadlecovu kouzlu propadla i ona sama. To ponese dost nelibě její přítel profesor Kalina, jenž začne na kriminalistu dokonce i žárlit... Jak si Kadlec poradí se studenty? Proč na ně použije svou zbraň? Co dnes rozhodí Miriam? Proč začne žárlit i ona?

Mirka Hložánková zasazuje další úder
Tonda Hložánek dnes nebude mít na práci ani pomyšlení. Od rána bude mít plnou hlavu své manželky, jež rozpoutala rozvodovou bitvu. Tonda stráví nejprve hodně času u svého právníka. Poté se místo porady na radnici vypraví na schůzku s Mirkou a jejím právníkem. Stále ale bude věřit, že manželku nějak zpracuje. Ví, jaké má slabiny, a těch hodlá využít. Jenže Mirka ho tentokrát překvapí... Roznese Mirka Tondu na kopytech? Co si na něj vymyslela? Najde Hložánek útěchu opět u Simony? A co všechno Simoně prozradí Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz