Ulice 19.9.2014 - 2665. díl

Přestože má Miriam narozeniny, její nálada bude takřka na bodu mrazu. Boženka, jež jí přijde pogratulovat, jí nechtěně ještě víc naloží. Zeptá se jí totiž na Petera a zároveň zmíní jeho úspěch u studentů.

Miriam hořce poznamená, že mladým studentkám nehodlá konkurovat. Jenže to ani nebude muset. Peter jí dá jasně najevo, co pro něj znamená. Ve škole ji přepadne s kyticí, aby jí pogratuloval k narozeninám a současně pozval na oběd či večeři. Miriam to potěší. Spontánně ho pozve na svou narozeninovou oslavu, čímž si ale dost zkomplikuje život... Proč bude chtít své pozvání už vzápětí zrušit? Udělá to? Jak vezme její novou známost Vlastimil Pešek? A čím dnes bude Miriam šokovat Jardu?

Překvapení pro Petru
Krize mezi Oldou a Petrou bude zažehnána. Ti dva budou po společné noci v takové pohodě, že Olda celkem bez obav nabídne Petře k snídani Jitčin slaný koláč. Petra to vezme s humorem. Aspoň konečně pozná, jak velké konkurenci čelí. A bude muset uznat, že Jitka je opravdu vynikající kuchařka. O konkurenci však nemůže být řeč. Petra celkem neskromně podotkne, že ona má jiné kvality. A ty u Oldy zjeveně bodují. Petra pro něj bude na prvním místě. Dá to jasně najevo nejen jí, ale také Jitce či Monice... Jak Jitka Petřin vztah s Oldou bere? Přestane Petra konečně žárlit? Čím jí Olda vyrazí dech? A jaká je pravda o nemocné Monice?

Tonda dobývá Simonu
Tonda Hložánek se bude před Lumírem naparovat jako páv. Bodejť by ne, když si na svůj seznam úlovků včera připsal další čárku. Lumíra tím ale jen naštve. Okamžitě mu vyčte, že se kvůli sexu s hosteskou vykašlal na Simonu. Tondu to příliš trápit nebude. Udobřit si Simonu bude podle něj hračka. Navíc si je jist, že i Simoninu pevnost už brzy dobude. Své sebevědomí neztratí ani tváří v tvář synovi, jenž s ním bude chtít probrat ožehavé téma – rozvod... Provalí se před Jirkou tátova další nevěra? Co všechno Jirka o rodičích ví? A dostane Tonda dnes večer Simonu konečně do postele?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz