Ulice 22.9.2014 - 2666. díl

Simona o sebe dbá více než kdy jindy. Už si začíná malovat, jak bude s Tondou randit, zatímco bude probíhat jeho rozvod. Stále totiž trvá na tom, že si s ženatým chlapem nic nezačne. Jitce však přizná, že ji Tonda neskutečně přitahuje.

Jitka Simoně doporučí, aby si ho nedržela tak daleko od těla. S manželkou už přeci nežije, k rozvodu se schyluje, jeho manželství je stejně v troskách. Takže pokud Simča o Tondu stojí, přestože je dost přelétavý, měla by mu to dát najevo, aby o něj nepřišla. Simona uzná, že na tom něco bude. A hned se chopí iniciativy. Rozhodne se, že dnes večer dostane Tondu do postele… Povede se jí to? Čím ji Tonda raní? Nechá to Simona jen tak? Jak to mezi těmi dvěma bude dál?

Márův nečekaný příjezd
Nemocná Monika se bude od samého rána příšerně nudit. Ze zoufalství se pustí dokonce i do třídění věcí ve skříni. Pak se rozhodne, že si udělá pořádnou zkrášlovací kúru. Jenže na tu jí budou chybět nutné propriety. Moniku nenapadne nic jiného, než si pro ně zajít do blízké drogerie. To se jí však šeredně vymstí. Když za ní později dorazí máma, při pohledu na ni se hodně vyděsí. V první chvíli si bude myslet, že Monika čeká na sanitku. Jakmile se dozví pravdu, obavy o dceru vystřídá vztek… Co Jitku rozčílí nejvíc? Kdo se Moniky zastane? Proč a na jak dlouho se nečekaně objeví Mára? Co mu vrtá hlavou?

Miriam mezi Jardou a Peterem
Ani víkend nepomohl. Miriam se svěří Božence, že Jarda je na ni stále naštvaný kvůli Peterovi. Bude ji to mrzet, ale současně si bude uvědomovat, že si za to může tak trochu sama. Měla mu říct, že se s Peterem vídá. Miriam Božence prozradí, že si chce se synem co nejdříve promluvit. V samotném Jardovi to bude stále hodně vřít. Před Bedřichem popustí páru, ovšem pořád bude natlakovaný jak papiňák před výbuchem. I jemu bude jasné, že ho rozhovor s mámou na toto téma nemine… Bude muset Miriam volit mezi Peterem a Jardou? Pomůže jí v jejím rozhodování Peter? Jak dopadne její otevřený rozhovor se synem? Smíří se Jarda s její novou známostí? Co je pro něj vlastně největší ranou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz