Ulice 23.9.2014 - 2667. díl

V Miriam to bude po včerejším konfliktu s Jardou stále pořádně vřít. Božence si postěžuje, jak moc se v synovi zklamala. Ta bude dobře vědět, o čem Miriam mluví. Její vlastní zkušenosti s Otou, když se dozvěděl o Mojmírovi, budou naprosto totožné. Miriam prostě bude vidět v Jardovi sobce, který ji má za doživotní vdovu.

Miriam bude svému synovi křivdit. Jarda se bude kvůli jejich konfliktu trápit stejně jako ona. Dokonce si o ni bude dělat takovou starost, že začne vyzvídat na Vlastimilu Peškovi, jaký major Kadlec vlastně je. To, co se dozvěděl včera od mámy, ho totiž moc nepotěšilo… Proč má Jarda o mámu starost? Co se dozví od Vlastimila? A co od ní? Podaří se mu s mámou usmířit? A jakého brouka jí nasadí do hlavy?

Námořníkova muka
Monika a Mára se po dlouhé době opět probudí vedle sebe. První společnou noc a ráno po tolika měsících odloučení si ale oba představovali úplně jinak. Mára bude vedle Moniky zažívat pravá muka. Nenápadně začne sondovat, jak moc si ho musí držet kvůli mononukleóze od těla. Monika by ho nerada nakazila, a tak bude dbát doporučení lékařů. Jenže Mára si hravě spočítá, že povinná karanténa jí už skončila. A hned toho náležitě využije. Ovšem ani pak nebude úplně spokojený… Padnou i Moničiny poslední zábrany? S čím se Mára svěří Eddiemu? A proč Moniku vykolejí dění v Coolně?

Pomsta Tondovi dokonána
Simona se bude cítit hodně osaměle. Ráno si bolestně uvědomí, že je v posteli zase sama. Nemá se ke komu přitulit, s kým posnídat či jen prohodit pár slov. Včerejší radost z pomsty neupřímnému Tondovi bude tatam. V salonu se však pochlapí a nadšeně všem vylíčí, jak si Tondu včera vychutnala. Před Lumírem jí ale její maska hodně rychle spadne… Co svému parťákovi prozradí? A jak bude její pomsta dokonána?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz