Ulice 24.9.2014 - 2668. díl

Mára najde Moniku v slzách. Hned se bude starostlivě zajímat, co se stalo. Pokusí se zvednout jí náladu vidinou řízku, ale ani to nezabere. Monika lahůdku odmítne s ohledem na svou dietu kvůli mononukleóze.

Monika Márovi prozradí, co ji tak rozhodilo. Dozvěděla se totiž výsledky krevních testů. Přestože se ona sama cítí v posledních dnech lépe, testy ukážou pravý opak. Kromě jiného to znamená i okamžitě začít řešit krizovou situaci v Coolně. Jenže Olda s Jitkou budou jiného názoru. Znovu dceru ujistí, že v Coolně to zatím bez problémů zvládají... Proč dnes bude Mára pro Eddieho vysvobozením? Jak to nyní chodí v Coolně? Co všechno Monika neví?

Výslech Petera
Miriam se při první příležitosti pochlubí Božence, že se s Jardou usmířili. Uznal, že je její věc, s kým se stýká. To ovšem nebude jediná novinka, kterou Miriam Boženku překvapí. Prozradí jí, že si dnes promluví i s Peterem, aby zjistila, na čem s ním je. Boženka ji bude opatrně varovat. Co když se jí pravda nebude příliš zamlouvat? Miriam však bude odhodlaná to risknout. Dokonce kvůli rozhovoru s Peterem nechá Boženku tak trochu na holičkách. Odmítne jí totiž suplování, jež se bude muset ve škole narychlo vyřešit. Vzápětí se ale ukáže, že vlastně zbytečně. Peter na domluvený sraz nedorazí, protože se bude muset ujmout nového případu... Kdo vytrhne zcela nečekaně Božence trn z paty? Proč bude Henry potřebovat pomoc Miriam? Jak dopadne dnešní nečekané setkání Jardy s majorem Kadlecem? A dozví se Miriam, co chce vědět? Co pro Petera tedy znamená?

Tondova manželka dělá pořádky
Simona definitivně vymaže Tondu ze svého života. Odstraní jeho telefonní číslo z kontaktů v telefonu s tím, že s ním nadobro skončila. Ale už zanedlouho se ukáže, že to tak docela nezávisí na ní. Došlápne si na ni totiž rozlícená Mirka Hložánková. Důrazně ji požádá, aby už nechala Tondu být a přestala ho konečně svádět. Simona ji ubezpečí, že nic takového nedělá. Tondova manželka jí to ale neuvěří, a tak Simoně nezbude nic jiného, než jí to dokázat... Čím Simona Tondovi zavaří? Co všechno se od ní Mirka dozví? A jak s tím naloží?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz