Ulice 25.9.2014 - 2669. díl

Simona bude mít další osamělé ráno, ale kvůli záletnému a prolhanému Tondovi se již trápit nebude. To ovšem neznamená, že by všechno jen tak hodila za hlavu. Následky svého pobláznění ponese ještě hodně dlouho – minimálně do další výplaty.

Přestože Simona nyní šetří každou korunu, Romana ji nakonec přemluví, aby s ní zašla k Henrymu na oběd. Ani jedna přitom nebude mít tušení, že právě u Henryho si dal schůzku se svým starším bratrem Tonda Hložánek. Ten bude na rozdíl od Simony pořádně zoufalý. Manželská krize mu přerůstá přes hlavu. Jediný člověk, jenž by mohl Mirce rozmluvit rozvod, je právě jeho bratr Rudolf… Pomůže Rudolf Tondovi? Jak dopadne vyřizování účtů mezi naštvaným Tondou a rozhořčenou Simonou? Kdo to odnese? Čím Simonu zaskočí Tondův bratr? A proč si Lumír podá Tondu na radnici?

Márovy dny na souši se krátí
Moniku bude hned ráno zajímat, proč Mára včera zůstal v Coolně místo její mámy. Mára otevřeně přizná, že Jitce se to tam vymklo z rukou. Na bar není zvyklá, navíc se vedle hostů starala i o Elišku, které se nuceně ujal Eddie. Moniku tyto zprávy moc nepotěší. Je jí jasné, že bez provozního to nepůjde. Máru hned také požádá, aby se pozeptal svých známých. Ten si z ní začne utahovat, aby jí aspoň trochu zvedl náladu. Jejich laškování skončí v posteli, ovšem i tam na Moniku dolehne neúprosná realita. Márovy dny na souši se krátí… Kam dnes Monice Mára uteče? Čím Máru překvapí Eddie s Matějem a Vojtou? Proč budou kluci volat i Monice? Proč si bude Mára dělat starost o Oldu? A čím Mára namíchne Jitku?

Martinovo přiznání Peškovi
Jarda v dílně nezahálí. Chlapům se pochlubí, že díky němu mají další skvělý kšeft, byť s malou vadou na kráse. Aby ho zvládli, budou muset do práce i o víkendu. Matouš jen smutně zkonstatuje, že jeho od tohoto úderničení zřejmě nic nezachrání. Nadšený nebude ani Bedřich, jenž slíbil Anče, že jí o víkendu pomůže na zahrádce. Martina však Jarda překvapí ujištěním, že jeho se to netýká… Proč Jarda s Martinem nepočítá? Proč se Martin chytne s Veronikou? S čím se později svěří panu Peškovi? A jakou nečekanou nabídku mu Vlastimil učiní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz