Ulice 6.10.2014 - 2676. díl

Lumír bude ráno stejně skleslý jako před víkendem. Simona ho v tom ale nenechá. Zastaví se za ním, aby ho opět povzbudila a současně mu udělala i dobrou snídani. Tentokrát s ním však nic nezmůže. Lumír se bude trápit kvůli Světlaně ještě víc než v pátek. Aby toho nebylo málo, hned po příchodu do práce ho bude čekat pracovní schůzka právě se Světlanou a Pavlem.

Zoufalý Lumír si dokonce začne přát, aby už bylo po volbách. Když nebude mít Pavla se Světlanou neustále na očích, třeba se mu uleví. Ovšem ani Pavel se Světlanou nejsou v takové pohodě, jak se v pátek zdálo. Pavel si neví rady se Světlaninými náhlými změnami nálad zapříčiněnými rozbouřenými hormony. Také on si bude přát, aby už byli v Bruselu, kde Světlana přijde na jiné myšlenky… Co si přeje samotná Světlana? V kom Lumír najde zcela nečekaně spřízněnou duši? Jak Světlana rozetne svůj vztah s Lumírem? Dá se v jejich případě vrátit čas?

Trpí Ema anorexií?
Anča si bude v práci pochvalovat, jak si to o víkendu užili s Emou. Růža se toho okamžitě chytí a upozorní ji na dokument, který běžel v sobotu v televizi. Po jeho zhlédnutí si je téměř jistá, že Ema trpí anorexií. Anča něco takového rezolutně zamítne. Podle ní je Ema v naprostém pořádku. Přestože ji podpoří i Zuzana, Růžu nepřesvědčí. Ostatně ty dvě ji dnes nedostanou ani na oběd k Henrymu. Růža si přinese z domova větší svačinu a raději bude pracovat i o polední pauze, aby Nyklové dokázala, že do starého železa ještě nepatří… Opravdu je takové nasazení nutné? Vyjasní si ty dvě toto velké nedorozumění? A opravdu Ema trpí anorexií, jak si Růža myslí?

Peterovo seznámení s Mirinkou
Miriam přišla létání s Peterem na chuť. Božence Puklické nadšeně vylíčí svůj nejnovější zážitek. Zároveň jí přizná, že se jí stále nedaří Petera více poznat, přiblížit se k němu. Dokonce si ještě pořád vykají, což ovšem u Miriam není nic neobvyklého. Boženka se jí opatrně zeptá, kdy Petera představí své rodině. Miriam jí prozradí, že dnes je čeká křest ohněm, velká společenská událost. Petera chce seznámit s vnučkou Mirinkou. Aby vše proběhlo hladce, pro jistotu to bude jistit Mirinčinými oblíbenými bonbony… Jaký dárek Peter donese Mirince? Co u ní zaboduje víc? Jak dopadne nečekané shledání Petera a Jardy? Přijme on matčinu novou známost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz