Ulice 7.10.2014 - 2677. díl

Rudolf Hložánek plní svůj slib a snaží se přesvědčit Mirku, aby dala Tondovi ještě jednu šanci. Nakonec ustoupí, ale jen pokud Tonda přistoupí na její jasně daná pravidla. Bude to pro něj problém? Růže se před Nyklovou zmíní o svém podeřením, že má Emička anorexii. Poté co se na to Nyklová Aničky přeptá, té s Růžou dojde trpělivost. Peter Kadlec se bude snažit přesvědčit Jardu, že za jeho vazbou nemůže hledat nic osobního.

Rudolf Hložánek se konečně odhodlal svůj závazek, který dal bratrovi a domluvil si na dnešek schůzku s Mirkou. Ne že by se mu do toho chtělo, ale zas na druhou stranu snažit se uhlazovat Tondovy prohřešky si už tak nějak zvykl. Mirka ale tentokrát neoblomná. Tondovo chování překročilo veškeré únosné meze. Jenže Rudolf ví jak na ní. Nejdříve ji nalomí Jirkou. Co by pro něj rozvod znamenal. Jak by to snášel a nakolik by mu to zkomplikovalo život.

Po tom co tím bude Mirka nalomená, definitivně ji Rudolf přesvědčí tím, že by mohla vyhotovit seznam, s jasnými pravidly, které by musel Tonda dodržovat. To se irce bude líbit, konečně by jejich maželství probíhalo podle pravidel. Ovšem po tom co si Tonda seznam přečte nebude se stačit divit co od něj Mirka žádá a její ultimáta jej pěkně rozžhaví. Obzláště poslední dva body. Podaří se mu to rozdýchat a přistoupí na je její jasná pravidla? Co přesně mu bude nejvíce vadit? A s kým z Ulice se dnes Rudolf seznámí?

Růža namíchne Aničku
Sváry mezi Nyklovou a Růžou jsou zažehnány a tak opět mohou po ránu vysedávat u kavičky. Do jejich pohody přijde do práce Anča Lišková neuváženě zeptá, zda se včera podívala na ten dokument, kvůli kterému ji telefonovala. Anča na to jen rychle kývne a co se vypaří do šatny. Je ji jasné, že bavit se o tom nějak více před Nyklovou by určitě nevěstilo nic dobrého. Ale v té již byla zažehnuta jiskra a tak bude na Růžence vyzvídat o čem to mluvila. Ta ji to nakonec poví, včetně své domněnky, že Emička určitě trpí anorexií, nebo k ní má minimálně našlápnuto. A to by nebyla Nyklová, aby se na to Aničky při první příležitosti nepřetala. To pro Aničku bude poslední kapka. Růža si od vyposlechne své. Proč se do toho nakonec přimotá i Bedřich?

Peter se vypraví za Jardou
Petera bude trápit to, jak se Miriam souží ohledně Jardova pohledu na něj. A tak se rozhodne za Jardou vypravit a vše si s ním bez okolků a z očí do očí vyjasnit. Jarda z toho bude hodně překvapený. I když se jej major bude snažit přesvědčit, že jde o jeho práci a nemůže za tím hledat nic osobního, v Jardovi budou nepříjemné pocity spojené s vazbou a jejich spojitost s Kadlecem hodně zakořeněny. Jadna věc, kterou řekne na něj ovšem hodně zapůsobí. Jaké tajemství později Jarda na Petera odhalí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz