Ulice 9.10.2014 - 2679. díl

Simona s hrůzou zjistí, že zaspala. Okamžitě zavolá Romaně, aby se s ní domluvila ohledně své první zákaznice. Ta bude mít naštěstí zpoždění, takže tento průšvih bude zažehnán. Simona ještě pro jistotu zatelefonuje Jitce, aby se jí omluvila.

K velkému překvapení Simona uslyší Jitčin mobil vyzvánět ve své ložnici. Vzápětí se objeví rozespalá Jitka, kterou probudí právě až zvuk telefonu. Obě se budou pomalu vzpamatovávat po včerejší dámské jízdě. Simona si uvědomí, že Rudolfovi ani nezaplatila za opravu fenu. Hned mu zavolá, aby to co nejdříve napravila... O jakou odměnu si pohotový Rudolf řekne? Jaký trapas se Simoně opět nechtěně podaří? Z čeho bude Rudolfa podezřívat? Má u ní nějakou šanci?

Tygřice Petra boduje
Olda dá Petře menší lekci, kterou si sama vykoleduje. Doma na něj totiž bafne tak, že Olda jen zalapá po dechu. Vzápětí Olda sehraje divadlo, jak mu je zle. Petru to natolik vyděsí, že bude chtít volat záchranku. Když jí Olda jí prozradí, že si z ní jen vystřelil, Petra mu to vrátí i s úroky. Milenecké škádlení skončí v posteli. Po sexu bude na Oldu čekat příjemné překvapení, díky kterému si uvědomí, jak skvělou partnerku v Petře má... Čím si Petra u Oldy šplhne? Co na ni řekne Mára, jenž se s ní dnes seznámí? Čím Petra zaboduje u Moniky? A jakým dárkem potěší Monika s Márou Oldu?

S Filipem je zle
Martin půjde do práce o něco později, takže si užije společné ráno s Veronikou. Na oběd se domů nedostane, ovšem na odpoledne se s Veronikou ještě domluví, než mu odjede domů. Martinovi bude stále vrtat hlavou, co se vlastně děje. Veronika ho překvapila nejen nečekaným příjezdem, ale i ujištěním, že vše zvládnou, když on sám o tom začal pochybovat. Takhle ji prostě nezná. Jarda ho přátelsky upozorní, ať se ženy nesnaží pochopit. Podle něj je to nemožné. Přestože vše bude vypadat navenek idylicky, Veronika i Martin si záhy sáhnou na dno... Co se stane? Proč budou Martin i Veronika trnout strachy o syna a oba urychleně odjedou na Moravu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz