Ulice 10.10.2014 - 2680. díl

Libor se cestou na velký nákup zastaví za Libuškou, jestli také něco nepotřebuje. Libušku překvapí, že na něj vyráží už nyní a sám. Libor jí prozradí, že Adama hlídá Boris. S prckem by to bylo v obchodě daleko složitější. A odkládat nákup na později nemůže, protože jejich lednice zeje prázdnotou.

Libuška Libora požádá o smetany do kávy, jež jí v krámku docházejí. Ještě než se Libor vrátí z nákupu, přepadnou Libušku v krámku Červ s Perníkem. Budou pro ni být obrovskou novinku a ještě větší prosbu. Pochlubí se jí, že založili kapelu. A už v pondělí budou mít první koncert... Proč Libuška Červa s Perníkem odmítne? Čím Libora vytočí Eliáš s Borisem? A proč se Libor do finále pohádá i s Libuškou?

Filipova operace
Jarda bude ráno marně shánět Martina, jenž slíbil Bedřichovi, že mu pomůže na montáži s elektrikou. Bedřich kvůli tomu bude dost nervózní, protože se na ně valí další práce. Pokud dnes neudělají, co mají, nebudou příští týden vědět, co dřív. Martin je ale ve štychu nenechá. Jarda se mu dovolá ve chvíli, kdy bude Nyklové vracet klíče od Lumírova auta. Nyklová bude samozřejmě zvědavá, co je s jeho synem. Martin se s ní však moc vybavovat nebude. Jen jí prozradí, že to byl slepák a že Filip je už po operaci. O něco sdílnější bude Martin až v dílně... Je už Filip mimo nebezpečí? Proč si budou Bedřich s Jardou dělat o Martina starost? Čím Martin překvapí Jardu? Proč se spolu chytnou? A proč na Martina vlítne dokonce i pan Pešek?

Oldovy narozeniny
Petřin binec bude Oldu iritovat hned po ránu. Moc mu nepřidá ani zjištění, že mu Petra hodila do pračky košili, kterou si chtěl vzít do práce. Jemně ji proto upozorní, že je naprosto soběstačný a dovede se o sebe postarat sám. Petra už ví, jak si ho udobřit, takže k žádnému konfliktu mezi nimi nedojde. Naopak. Petra u Oldy dokonce zaboduje, když Moničinu Coolnu doporučí bývalému spolužákovi, jenž bude chtít pořádně oslavit narození svého prvního potomka. Petra s Dášou budou samozřejmě zvány i se svými partnery. Olda si však něco takového rád odpustí, navíc v den svých pětaapadesátých narozenin... Proč se Oldovi nebude chtít na Petřinu akci? Proč a před kým vším bude tajit své narozeniny? Kdo je propálí? A jak se nakonec Oldův narozeninový den vyvine?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz