Ulice 14.10.2014 - 2682. díl

Ledy mezi Libuškou a Liborem prolomí Liborova nabídka na společnou večeri a návštěvu koncertu. Nabídka Borisovi na smír, ale nepadne na úrodnou půdu a ten se dokonce vydá stěžovat si Eliášovi. Nyklová zažívá pohodový den, plný nadšení z toho, jak všichni chváli jejího Lumírka. Ale jen do chvíle než do parčíku v Ulici dorazí dělníci, aby v něm pokáceli stromy. Jde o nekalý předvolební boj Mastného, který chce ubrat na popularitě Lumírovi?

Ráno bude v posteli Libora a Libušky jeětě pěkně dusno. Ale na obou půjde poznat, že je tato situace hodně mrzí. První to nevydrží Libor a rozhodne se Libušce omluvit. Že to včera přehnal, že mu asi zbytečně ujely nervy a aby mu věřila, že je mu to opravdu líto, nabídne Libušce udobřovací večeři. A aby své pokání ještě vyšperkoval, navrhne ji, že ji doprovodí na koncert kapely Červa a Perníka. Libušce to udělá radost a nabídne i Borisovi, ať jde s nima. Ten ale bude stále pěkně nabroušený. Jeho reakce Libušku ppořádně nahněvá a tak mu dá patřičně co proto. Ale Boris ze svého nevolí ani o píď. Dokonce se rozhodne postěžovat si Eliášovi. CO všechno mu poví, nachytá jej u psaní negativních komentářů na Libora?

Parčík v Ulici to má spočítené?
Po včerejším úspěchu Lumíra na předvolební besedě u Henryho na něj bude maminka náležitě hrdá. Od rána navíc každý zákazník, který k ní vstoupí do krámku, bude pět na Lumíra samou chválu a že jejich volební hlas určitě dostane on. To Vilmu bude jen utvrzovat v tom, že její Lumírek bude starostou i na další volební období. Výbornou náladu ji nedokáže pokazit ani Urbanová, která kolem ní projde bez pozdravu a bude se tvářit, že ji nevidí. Prostě klidný a pohodový den, ale vše se má hodně rychle změnit, ve chvíli kdy uslyší zvuk motorové pily. Po tom co vyběhne před pekařství zjistí, že dělníci mají pokácet stomy v jejich parčíku. Spolu s Urbanovou se tomu budou snažit zabránit, ale všechna snaha bude marná. Budou se ohánět povolením, které na pokácení dostali. Nyklová zalarmuje Lumíra, ale ten když dorazí spoušť už bude na světě. Kdo za tím stojí? Snaží se tak Mastný ublížit těsně před volbami Lumírovi? Povede se mu to? Opravdu se zloba obyvatel Ulice obratí proti Lumírovi?

Nešťastně zamilovaná Tereza
Tereza si bude dávat s Otou oběd, který jim navařila Otova máma. Bohužel to bude jeden z posledních, protože Tereze už pozítří končí její praxe na gymnáziu. Přizná, že ji to mrzí, ovšem na druhou stranu ji teď čeká docela náročné období. Otovi prozradí, že bude shánět nábytek a stěhovat byt. Ota jí okamžitě nabídne pomoc, což Tereza s povděkem přijme. Jenže zanedlouho další pomocné ruce odmítne… Proč? Co bude Davidovi a Otovi vrtat hlavou? Čím ti dva Terezu rozhodí? A co napadne Matěje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz