Ulice 16.10.2014 - 2684. díl

Anča to riskne a do práce přijde i s Emou. Nyklová bude dělat trochu drahoty, ale nakonec Emě dovolí, že může být s Ančou v provozu. Hned ji taky bude zajímat, co se to u Liškových děje. Proč Ema není na Šumavě? Anča se s ní na toto téma příliš vybavovat nebude. Zato Ema bude překvapivě sdílná.

Jakmile Ema zmíní epidemii, Anča ji raději rychle odvede z dosahu zvědavé šéfky. Ema oproti včerejšku viditelně pookřeje. Moc dlouho jí to ale nevydrží. Jen co Anče zavolá Eva, že si pro dceru dnes s Milošem přijede, Ema okamžitě povadne. Tuší, že tohle setkání nebude ani trochu příjemné. Navíc se jí od Liškových, kde se cítí skutečně jako doma, ani trochu nechce... Jak moc to Ema od Evy a Miloše schytá? Jak se ti dva k jejímu útěku z domova postaví? Jak chtějí složitou situaci řešit? A co to udělá s křehkým příměřím mezi jimi a Liškovými?

Co bude místo parčíku?
Naštvaný Lojza si počká na Lumíra hned ráno v pekařství, aby mu pěkně do očí řekl, co si o něm myslí. Mandle mu nadzdvihne další článek v bulváru. Lojza se v něm dočte, že na revitalizaci prostranství před hospodou nemá radnice ani korunu. Lumíra obviní ze lži a ujistí ho, že od chlapů z hospody žádný hlas ve volbách nedostane. Špatné zprávy bude mít i Nyklová. Synovi prozradí, že ho nebudou volit ani další lidi z Ulice. Zoufalý Lumír to ale nevzdá. Stále bude přemýšlet, jak odvrátit volební Waterloo. S jedním nápadem přijde Denisa Mastná, ovšem bude to stačit? Na co Denisa kápne? Jak s tím Lumír uspěje v hospodě mezi štamgasty? Proč se štamgasti nakonec pohádají i mezi sebou? Má to Lumír ve volbách zpečetěné?

Rozlučka s Terezou
Tereza bude mít poslední hodinu v Mikiho třídě. Užije si ji jak ona, tak i studenti, kterým už od zítřka začne vojna s profesorkou Hejlovou. Dokonce i Richard Weber se bude držet zpátky, což je u něj věc nevídaná. Po hodině zajde jeden ze studentů Tereze vrátit knížku, kterou mu před pár týdny půjčila. Dokonce přizná, že už má další objednané v knihovně. Terezu to potěší. S takovým úspěchem ani nepočítala. Miriam vzápětí přizná, že ji učení na gymnáziu začalo natolik bavit, že o něm bude uvažovat i do budoucna... Nezmění ale nakonec názor? Od koho dnes dostane kopačky? Proč se to neobejde bez dalšího trapasu? Co si na Terezu vymyslí studenti? Jakou roli v tom sehraje Matěj? A jaký nový začátek dnes Terezu čeká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz