Ulice 20.10.2014 - 2686. díl

Petra si jde ráno zaběhat a po cestě zpět se zastaví do pekařství pro koláčky. Nyklová s Migašovou příležitosti využijí a hned na ní budou vyzvídat detaily o jejich vztahu s Oldou. Lumírova strana vyhrála ve volbách, ale to že se právě Lumír stane starostou ještě vůbec není jisté. Jirka přichází navštívit své bývalé spolužáky do školy a dává se do družné rozpravy s Miriam.

Petra je zvyklá na aktivní život a tak hned brzo ráno i když je pondělí vyrazí běhat. Ještě plná dobré nálady z vyplavených endorfinů se zastaví do pekařství, aby tam nakoupila sobě a Oldovi nějakou sladkou snídani. Co ale čert nechtěl, kromě Nyklové tam bude i Migašová. A takovou příležitost si samozřejmě dvě největší klepny z Ulice nemohou nechat ujít. Hned na Petře začnou vyzvídat zda už spolu s Oldou žijí, jak jim to klape atd. Neznalá Petra jim bude srdečně odpovídat. Po návratu z cest domů bohužel Oldu nenajde Oldu ve stejné dobré náladě. Ten zažívá klasické pondělní ráno. Petra ovšem již velmi dobře ví co na něj platí a tak si jej svým flitrováním hodně rychle udobří. Co bude Petra závidět Dáše? Co ji na Oldovi mrzí? A jaké překvapení Petra právě pro Oldu přichystá?

Povolební euforie
Nyklová se bude opět nadýmat pýchou. Jen co Lumír vejde do pekařství, hned svolá své zaměstnance, aby mu pogratulovali k vítězství ve volbách. Okamžitě si se všemi také připije na staronového starostu. Lumír ji však bude krotit. Volby jeho strana sice vyhrála, ovšem starosta se bude teprve volit. Vzápětí Lumírovi pogratuluje i Vlastimil Pešek, jenž bude okukovat plácek po vykáceném parčíku. Také on bude mít za hotovou věc, že Lumír zůstane nadále starostou. Zároveň se s ním domluví na večer, aby spolu s chlapy v hospodě dohodli konkrétní kroky revitalizace prostranství před hospodou, kde ještě před několika dny býval parčík... Jak tedy dopadly volby? Opravdu má Lumír křeslo starosty jisté? Jaké pletichy rozjedou Mastný s Hložánkem? A jak chlapi pokročí s revitalizací?

Jirka se vrací do školy
Miriam bude v Mikiho třídě právě dokončovat výuku, když se ve dveřích objeví rozesmátý Jirka Hložánek. Třída na něj ihned zareaguje, protože někteří jeho bývalí spolužáci ho neviděli už řadu měsíců. Také Miriam bude mít radost, že se s Jirkou po dlouhé době zase shledává. Ihned se ho zeptá, jestli se vrací do lavic. Jirka jí spolu s odpovědí pohotově vysekne poklonu, jak jen on to umí. Později se za ní ještě zastaví i v kabinetu. Miriam se s ním dá okamžitě do řeči jako se starým známým... Co všechno jí Jirka o sobě prozradí? S čím se mu svěří ona? Proč se za Miriam znovu vypraví Peter? Jaká je tedy pravda o něm a tajemné tmavovlásce? A proč se Miriam nakonec neobejde bez jeho pomoci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz