Ulice 22.10.2014 - 2688. díl

Simoně horoskop předpoví, že se již brzy dá dohromady s novým partnerem. Ta tomu ale neveří , vždyť i ten Rudolf Hložánek se ji již neozval. Aspoň že má na večer domluvenou schůzku s Jiřím.

Simona a její horoskopy:-) Vždy jim bezmyšlenkovitě věří, vždyť i posledně díky nim vyhrála na stírací los, ale tentokrát se otočí proti ní. Romana u Simčina znamení objeví předpověď, že by si v nejbližších dnes měla najít milovanou osobu. Tomu se ale Simona bude zarputile bránit, je si jistá, že tentokrát ji horskop zklame. Na obzoru žádný muž není. Vždyť i Rudolf Hložánek se od posledního setkání již neozval a tudíž jeho náklonnost patrně vyprchala. Simča si nad tím posteskne ale smutnit rozhodně nebude. Obzvlástě když dnes večer určitě sama nebude. Je totiž domluvená s Jiřím. Jakou boudu ušijí na Simonu Jitka s Romanou? Co má v plánu Jiří? A jak se k tomu postaví osamělá Simona?

Petra žárlí
Petra se opravdu snaží, aby s ní bylo Oldovi dobře. Ráno vstane tak potichu, že o tom Olda tentokrát ani nebude vědět. Po návratu z běhání ho otevřeně požádá, aby ji hned upozornil, když mu na ní začne něco vadit. Do všeho jde pokaždé naplno, což její okolí nemusí vždy ustát. Čerstvě probuzený Olda jí to odkývá, čímž to pro něj skončí. Ke včerejšku se už zjevně nebude chtít vracet. Zato Petra bude z jejich společného fandění stále nadšená. Další věc, kterou dělali dohromady s Oldou! Později Petra veškerou svou energii nasměruje do úklidu Oldovy garsonky. Přestože se bude zdát, že je vše zalité sluncem, odpoledne bude zase všechno jinak. Petře nečekaně rupnou nervy kvůli Jitce... Proč bude Petra na Jitku zase žárlit? Co jí Olda vyvede? Jak Oldův trojúhelník vnímá Adriana? Co nejvíc vadí Petře? A jak se s tím Olda popasuje?

S Růžou je zle
Zuzanu s Ančou pobaví zprávy od Maxe, jenž průběžně posílá ze své cesty do Francie. Na tuhle jízdu s Frantou a Borisem zjevně hned tak nezapomene. Jakmile ale přijde do práce Růža, bude po srandě. Růže se oproti včerejšku ještě více přitíží. Zuzanu ani trochu nepotěší slovy, že je to jen malá viróza. Pro ni to znamená dost velké riziko. Růža by ji nakazila opravdu nerada, a tak se vytasí s rouškou. Podle Zuzany a Anči by si měla jít spíš lehnout, jenže to Růža odmítne. Nechce Nyklové zavdat sebemenší příčinu ke zkrácení jejího úvazku. Jenže během dne se její zdravotní stav ještě více zhorší... Proč Anča se Zuzanou pošlou Růžu nekompromisně z práce domů? Co si Růža vymyslí před Nyklovou? Čím později pořádně vyděsí Bedřicha a Anču? Co s ní je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz