Ulice 29.10.2014 - 2693. díl

Migašová se ráno přižene do pekařství s očima navrch hlavy. Hned bude vyzvídat, jak Nyklové je. To bude výborně naladěná, ovšem jen do okamžiku, kdy Migašové dojde, že o ničem neví. S předstíranou účastí jí za tepla poreferuje, že Lumír už není starostou. Píšou to na internetu.

V Nyklové by se v tu chvíli krve nedořezal. Okamžitě začne Lumíra nahánět, jenže ten jí jak na potvoru nebude brát telefon. Když se konečně ukáže v pekařství, matce jen potvrdí zdrcující novinku. Ovšem hned ji taky ujistí, že bude radním, což je podle něj po starostovi druhá nejvyšší funkce na radnici... Jak Lumíra podrazí vlastní strana? Pomůže mu Miller? Kdo mu bude v těžkých chvílích oporou? Kdo se stane starostou? A o co teď Lumírovi půjde především?

Dusno u Libušky a Libora
U Libušky a Libora bude po ránu pořádné dusno. Zklamaný Libor se nebude s Libuškou téměř vůbec bavit, přestože ta se bude snažit o usmíření. Dokonce ani téma, jež dosud spolehlivě zabíralo, nezabere. Libor se moc nechytí ani na čas, který by dnes mohli strávit společně s Adámkem. Spíš se bude tvářit, že je mu to naprosto jedno. Libušku to bude hodně mrzet. Zuzaně se svěří, že se dokonce obává rozchodu. Jenže Libor nebude jediný člověk, kvůli kterému se Libuška bude trápit... Udobří se Libor s Libuškou? Jak do jejich krize nechtěně zasáhne Vlastimil Pešek? Jaký bude Borisův návrat z Francie? Proč se nešťastná Libuška po dlouhé době zase zašije v krámku?

Kadlecův nový případ
Je to již týden, co se Alice naprosto odřízla. Peter o ní stále nemá žádné zprávy. Nakonec to nevydrží a opět jí zatelefonuje. Jenže i tentokrát mu naskočí hlasová schránka. Rozladěný Peter zanechá trucující Alici alespoň vzkaz, aby se mu už konečně ozvala. Navíc mu bude právě dnes přidělen případ, který jím pořádně otřese. Dokonce ani Herman ho takhle rozhozeného už dlouho neviděl... Proč s Kadlecem nový případ tak zamává? O co půjde? Ozve se mu konečně Alice? A čím Petera překvapí Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz