Ulice 30.10.2014 - 2694. díl

Lumír se bude ráno opět vypravovat do kanceláře. Až když si začne vázat kravatu, dojde mu, že vlastně nemá kam jít. Převlékne se proto do pohodlnějšího oblečení a zajde na snídani k mámě do pekařství. Ta před ním bude marně skrývat dnešní noviny. Jen co do nich Lumír nahlédne, bude mu jasné, proč mu je matka nechtěla ukázat.

Podle bulváru je Lumír politickou mrtvolou. Pro Nyklovou tu bude obrovská rána nejen kvůli Lumírovi, ale i kvůli lidem. Nyklová by byla ráda, kdyby syn na radnici ještě zabojoval. Lumír ji však vrátí na zem. Oznámí jí, že už je dobojováno. Zachrání ho až příchod Světlany, která Nyklové objasní, jak čestně se Lumír zachoval... Na co všechno si společně zavzpomínají Lumír, Světlana a Nyklová? Jak zvládne Světlana loučení se svými blízkými? A jak Světlanin odlet ustojí Lumír? Kdo mu pomůže, když mu bude nejhůř?

Jedna rána za druhou, Libor to schytá ze všech stran
Amálie bude plná dojmů ze včerejšího společného odpoledne s Adámkem. Hned začne básnit, jak to Liborovi a Libušce s malým klučinou slušelo. Podle ní na to Vlastimil kápl, když se jich zeptal, jestli neplánují vlastní dítě. Liborova prudká reakce ji pořádně zaskočí. Netušila, že je to pro něj tak ožehavé téma. Libor jí vysvětlí, že on by dítě na rozdíl od Libušky chtěl. Zároveň ji požádá, aby o tom už nemluvila. To ale nebude jediná podpásovka, kterou dnes Libor schytá. Vzápětí se dozví od Růži, že jí volali ze zdravotní pojišťovny, aby si ověřili, jak je s jeho lékařskou péčí spokojená. Dokonce si ji prý pozvali kvůli šetření k sobě na pobočku. Pro Libora to bude nepříjemné novinka, zvláště když ji dá Růža do souvislosti s negativními komentáři na jeho adresu na webu... Co Libor Růže doporučí? Proč se dnes za Libuškou zastaví Jakub? Při čem ty dva nachytá Libor? Čím Libora namíchne Eliáš? A jak se tohle všechno podepíše na vztahu Libora a Libušky?

Kadlec na dně
Kadlec přijde do práce s obrovskou krabicí. Kolegovi vysvětlí, že jsou to Aliciny věci, které si u nich dnes vyzvedne. Zároveň mu prozradí, že se od něj odstěhovala. A bude kvůli tomu pořádně naštvaný. Podle něj to je jen nějaká Alicina hra. Hermana ujistí, že on za ní ale nepoběží. Ten bude jedině rád. Už dlouho si myslí, že Peter toho udělal pro Alici ažaž. Kdyby se jen o zlomku dozvěděli jeho nadřízení, okamžitě by letěl. To je jasné i Kadlecovi, jenž doufá, že právě tohle zůstane u něj v práci utajeno. Raději se vrhne na nový případ. Jenže ten se na jeho psychice podepíše daleko víc, než by si přál... Nechá Peter Alici jen tak odejít? Opravdu s ním hraje jen nějakou hru, jak si mylí? Jakou Peterovu tvář ještě nezná Miriam? Co všechno jí dnes prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz