Ulice 3.11.2014 - 2696. díl

Petře se dnešní ráno moc nevydaří. Opět totiž narazí na Oldovu ještě stále manželku Jitku, i když ne přímo. Roztrpčí ji dopis adresovaný manželům Farským, který Oldovi donese ze schránky. Olda to na rozdíl od ní nebude tak řešit.

Olda Petře oznámí, že Jitce a jemu prostě poslali stejně jako každý rok pozvánku na benefiční akci z nadace, do níž s Jitkou společně přispívají. Jenže právě tohle Petra slyšet nepotřebuje. Když navíc zjistí, že Olda zatím rozvod nijak neřeší, bude toho mít tak akorát a raději urychleně odejde do práce. Oldu její prudká reakce opět překvapí. Později Hynkovi přizná, proč se do rozvodu s Jitkou tak nehrne... Chce se Olda k Jitce vrátit? Jakou novinkou vyrazí Hynek Oldovi dech? A co Jitku i Oldu dnes bolestně zasáhne?

Bagr pro Lumíra
Vilma Nyklová udělá na Lumíra menší habaďuru. Aby se stále jen neužíral doma na kanapi, rozhodne se, že ho zaměstná v pekařství. Jen co si sama nadělá binec ve fakturách i objednávkách, zajde za Lumírem s prosbou o pomoc. Samozřejmě zmatky v papírech svede na Zajíčka, aby se neřeklo. Ovšem Lumír ji převeze. Doporučí jí, ať zapřáhne Zajíčka. Nyklová chtě nechtě přizná, že nepořádek v papírování má na svědomí i ona. Jenže Lumíra do pekařství ani pak nedostane. Místo toho jí Lumír oznámí, že se právě chystá na radnici kvůli jejich novému hřišti. Nyklová to ještě naposledy zkusí, ovšem s Lumírem momentálně nehne. Osud nového hřiště lží na srdci i Vlastimilu Peškovi. Lumír ho ujistí, že vše zařídí, jak slíbil. Právě míří na radnici připomenout se s bagrem... Čeho se Vlastimil Pešek hrozí? Jak Lumír na radnici pochodí? Jakým nečekaným překážkám bude muset čelit? A kdo mu nakonec podá pomocnou ruku?

Horor kvůli tanečním
Anča dostane od Emy další fotky malého Miloška. Hned je ukáže Zuzaně, jež se nad nimi bude rozplývat stejně jako ona. Anča starostlivě nadhodí, že malý zatím moc nejí a má i žloutenku. Zuzana nad tím ale jen mávne rukou. Tohle není nic vážného, za chvíli se obojí spraví. Ji bude momentálně daleko víc ležet na srdci Franta a jeho taneční. Aničce se omluví, že o víkendu oblek nesehnali, i když se o to opravdu snažili. Anču tak bude čekat druhé kolo nákupů... Jak nákup Frantova obleku do tanečních dopadne? S čím se vytasí Bedřich? A s čím Růža? Jak bude chtít pro Liškovy prekérní situaci vyřešit Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz