Ulice 6.11.2014 - 2699. díl

Zraněná Simona bude vděčná za každou pomoc. S berlemi bude docela zápasit, navíc pohmožděné koleno o sobě bude dávat stále vědět. Jitka s Romanou v tom Simču nenechají. Hned ráno jí donesou nákup, aby nebyla hlady, a postarají se o ni. Zároveň si z ní budou i tak trochu utahovat kvůli Rudolfovi, protože Simona o něm začne okamžitě básnit.

Až nyní, kdy je Simona sama handicapovaná, bude umět Rudolfa naplno ocenit. A to ještě nebude zdaleka tušit, jak se Rudolf vyznamená dnes. Simona totiž bude chtít poslat nemocné Markétě bylinky na kašel, které kdysi dostala od Amálie. Jenže se jí stane nehoda, po které se bez cizí pomoci už opravdu neobejde... Kdo ji zachrání? Jak je možné, že se Rudolf vloupá do jejího bytu? Jakých překvapení se dnes Simona od Rudolfa ještě dočká?

Tereza učitelkou
Tereze se stane podobný trapas jako na začátku školního roku, když nastupovala na učitelskou praxi. Opět si ji někdo splete se studentkou. Tentokrát to bude o to pikantnější, že se bude jednat o otce Tereziny nové studentky Sabiny Šámalové. Sabinin táta navíc přijde do školy kvůli Tereze, aby s ní dohodl podobný režim zkoušení, jaký má Sabina u ostatních pedagogů. Miriam to nechápající Tereze okamžitě osvětlí. Sabina má kvůli koncertům dost absencí, takže ji zkouší vždy individuálně. To pro Terezu nebude problém. Pro jistotu se však na Sabinu zeptá i jejího třídního – Davida... Jakou vychytávku Tereze poradí David do hodiny? Jak si Tereza sedne s třídou tentokrát? A čím ji ani trochu nepotěší Bětka?

Šárka a Martin
Martin má na krku těžké rozhodování. Zůstat v dílně, nebo se vrátit na Moravu? Bedřich na něj nebude chtít nijak tlačit, zároveň by ale už rád věděl, na čem je. Martin přizná, že to s Veronikou probírají horem dolem, ovšem zatím bezvýsledně. Dětí se raději ani neptá. Je mu totiž naprosto jasné, co by mu na stěhování do Prahy Rozina s Filipem řekli. Martin přesto stále zvažuje všechna pro i proti, protože sehnat dobrou práci v současné době je umění... Jak to vidí Matouš s Bedřichem? Čím Martina překvapí Šárka? Co všechno o téhle sympatické servírce štamgasti od Henryho určitě nevědí? A co mají Martin se Šárkou společného?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz