Ulice 13.11.2014 - 2704. díl

Kontrola z pojišťovny přijde do Liborovy ordinace hned ráno. Úřednice bude ostrá jak břitva, takže Liborovi i Amálii pořádně zatrne. Jejich situace nebude vypadat ani trochu růžově. Kontrolorka se bez okolků pustí do díla. První, na co se zaměří, bude Liborova kartotéka.

Libor s mámou budou po celou dobu kontroly jako na trní. Ovšem kontrolorka překvapivě obrátí. Dokonce jim i prozradí, proč se pojišťovna zaměřila právě na ně. To Libuška bude mít den daleko pohodovější. Náladu jí zvedne Jakubova relace, při které se bude v krámku výborně bavit. Ale jen do chvíle, než vstoupí Zuzana. Přistižená Libuška rádio okamžitě vypne s výmluvou, že si chce Jakuba vymazat ze života... Co jí Zuzana doporučí? K čemu se Libor na základě kontroly v ordinaci rozhodne? A kdo a proč pošle Libušce domů po messengerovi obrovskou kytici?

Jak zabavit Růžu?
Nyklová se pochlubí Lumírovi, jaký dobrý skutek udělala, když Růže vyšla vstříc s polovičním úvazkem. Vzápětí ale připustí, že jí teď bude pracovní síla místo Růži v provozu chybět. A hned se zeptá Lumíra, jestli by to na čas nevzal, než si někoho najde. Než se zaskočený Lumír vzpamatuje, Nyklová šťastnou novinku oznámí Růže, jež právě přijde do práce. A okamžitě taky rozhodne, že na nový režim najedou už od pondělka. Růža bude překvapená stejně jako Lumír. Takovou rychlost vážně nečekala... Proč by Růža vzala všechno nejraději zpět? Udělá to? Jaký trapas s Bedřichem se jí stane odpoledne? Co jí Bedřich doporučí? A jakou novinku se Anča dozví od Franty?

Terezin boj se třídou
Tereza se ve škole snaží, ale Frantova třída ji stále nebere. Po každém jejím zaváhání ji bez milosti vydusí. Jako třeba při dnešní hodině, ze které Tereza přijde do Otova kabinetu pořádně rozmrzelá. Otovi a Davidovi se roztrpčeně svěří se svými zkušenostmi a pocity. Ti by ji rádi povzbudili, ale ani jeden z nich nebude pořádně vědět jak. Tohle je prostě Terezin boj. Otu naopak Tereziny litanie pobaví. Už dlouho neslyšel tak skvělý fór, jaký Tereza vypustí z pusy. Jenže z její strany se bohužel o žádný vtip jednat nebude... Čím Tereza odbourá Otu? A kdo dnes bude potřebovat její pomoc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz