Ulice 14.11.2014 - 2705. díl

Tereza se přižene do školy na poslední chvíli. Miriam v rychlosti objasní, že nezaspala, nýbrž pomáhá nemocné Gábině s malým Šímou. Cesta do školky jim trvala celou věčnost, protože Šíma se zastavil u každého psa, kterého potkali.

Tereza si před Miriam povzdechne, že s novou třídou stále tak trochu válčí. Miriam se bude snažit povzbudit ji, protože sama nejlíp ví, jak studenti v pubertě umí dát kantorce zabrat. Viki s Lucií její slova jen potvrdí. Na Tereze si opět pořádně smlsnou. A její dnešní trapas si náležitě vychutnají. Tím to však pro Terezu neskončí... Co Tereze a Gábině vyvede Ota? Jak si Ota padne do noty s malým Šímou? Jaký trapas se Tereze stane v Coolně? A co jí Ota navrhne?

Polibek Libušky a Jakuba
Kytice od neznámého ctitele v koši přeci jen neskončí. Ráno si ji přivlastní Boris pro Marii, což pobaví Libušku i Libora. Přestože Libuška kytici vyhodila, stále jí bude vrtat hlavou, kdo ji mohl poslat. Podle Zuzany to je více než jasné. Kytice je od někoho, kdo se včera nechal slyšet v éteru, že nejdůležitější je vytrvat. Libuška to okamžitě zamítne. Jakub by něco takového určitě neudělal. Zuzana ji ale natolik zviklá, že se s Jakubem přeci jen sejde. Ten bude šťastný, že Libušku po dvou týdnech opět vidí. Okamžitě si začne dělat nové naděje a flirtovat s ní. Pro Libušku to bude o to těžší, že sama se svými city stále bojuje... Podlehne Libuška Jakubovi? Bude mít sílu odehnat ho i tentokrát? Jakou munici Libuška poskytne nechtěně Eliášovi? A čím ji dorazí Libor?

Trafika pro Lumíra
Nyklová myslí na synovu budoucnost víc než samotný Lumír. A taky na budoucnost pekařství. Podle ní Lumír nebude zaskakovat za Růžu věčně, takže by měli co nejdříve najít nějakou posilu. Nyklovou napadne, že by se Lumír mohl po někom poohlédnout na pracovním úřadě, až se tam půjde přihlásit. O něčem takovém však hrdý Lumír vůbec neuvažuje. Co by tomu řekli lidi? On, bývalý starosta, teď přece nebude pobírat podporu. To se raději vypraví za Tondou na radnici... Jak Lumír u Hložánka pochodí? Dostane od něj nějakou trafiku? Kde se Lumír upíchne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz