Ulice 17.11.2014 - 2706. díl

Lumíra čeká hodně krušný den. Poprvé jde místo Růži na ranní směnu do pekařství. A nebude to jen tak. Budík mu zazvoní už v půl čtvrté ráno, kdy bude mít hlubokou půlnoc. Lumír se bude pro všechny případy jistit hned několika budíky najednou, aby opravdu nezaspal.

Z postele Lumíra vyžene až letitý přístroj po jeho tátovi, jenž by vzbudil i mrtvého. Lumír sice vstane, ale v tak nekřesťanskou hodinu bude stejně jako tělo bez duše. Zuzanu pohled na něj pobaví, zato Nyklové bude syna upřímně líto... Jak Lumír první pracovní den v pekařství zvládne? Snese Zuzanino komandování? Nepraští s takovou prací po první směně? A proč si z něj budou dělat srandu Jarda s Bedřichem?

Další kapky pro Terezu
Tereza zachrání hned po ránu Otovi zadek. Udělá za něj na poslední chvíli výzdobu školy k výročí revoluce. David jí její dílo upřímně vychválí, čímž Terezu docela povzbudí. Dokonce i ve třídě se Tereza bude cítit uvolněněji než kdy jindy. Ocení, že studenti přišli do školy i v den státního svátku. Ty pobaví Ota, jenž celý rozespalý přijde za Terezou, aby jí poděkoval za záchranu. Na první pohled bude zřejmé, že má za sebou hodně náročnou noc... Co si Tereza nechtěně vyslechne od Viki a Lucie? Jak jejich řeči ustojí? Jaké další dobré skutky dnes Tereza udělá pro Otu? Jaký trapas se jí přihodí s Puklickou? A čím ji nepříjemně zaskočí studenti v Coolně?

Petřino rozčarování
Olda bude celý den lákat klientky na Adrianin kurz tanečního aerobiku. Hynek bude jen koukat, v jaké je zase formě. Kdyby se někde pořádaly lekce flirtování, Olda by je mohl z fleku vést. Olda se však bude hájit, že on s klientkami rozhodně neflirtuje. Má přeci skvělý vztah s Petrou, který mu naprosto vyhovuje... Je stejně spokojená i Petra? Jak nyní vypadají jejich schůzky? Čím Petra Oldu překvapí? Jak to má Olda s rozvodem? A jak to šlape Monice a Márovi společně v Coolně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz