Ulice 20.11.2014 - 2709. díl

Libuška bude chtít mít jasno. Zavolá Eliášovi, aby zjistila, na čem je. Eliáš si bude moc dobře vědom své převahy a pořádně v tom Libušku vykoupe. Na domluvené setkání přijde s dvacetiminutovým zpožděním.

Eliáš dá navíc Libušce nepokrytě najevo, co od ní nyní očekává. Pokud mu bude vycházet vstříc s Borisem, nemá se čeho obávat. Takové vydírání bude na Libušku přeci jen hodně silná káva… Dokáže se Libuška Eliášovi postavit? Jakou odpověď pošle Jakubovi na jeho šifrované vyznání? Co jí doporučí Zuzana? A jaké špatné zprávy se dnes dozví Libor?

Martinovo provalené tajemství
Veronika se probudí s pocitem, že zaspala. Martin ji pobaveně vyvede z omylu. Děti už určitě vzbudila babička, doma je o vše postaráno. Oni si mohou po dlouhé době trochu zalenošit. Veronika se mu přizná, že díky tomu se vlastně začíná do Prahy těšit. Postupně poznává výhody bydlení v činžovním domě. Zahálet ale rozhodně nebude. Opět se pustí do hledání místa, aby mohla co nejdříve přispívat do rodinného rozpočtu. Ovšem ani tentokrát nebudou vyhlídky příliš růžové. A aby toho nebylo málo, odhalí jedno Martinovo tajemství… Na co Veronika Martinovi přijde? K čemu se jí nakonec samotný Martin přizná? Proč bude Veronika opět žárlit na Šárku? A co všechno z ní dnes vytáhne Nyklová?

Markéta je tu
Simona se bude doma příšerně nudit. Pohmožděné koleno ji v ortéze už tolik nebolí, a tak bude vděčná za jakékoliv rozptýlení. Dnes ji napadne, že by mohla trénovat svou mušku při provizorní košíkové. Rudolfa tím natolik nadchne, že jí dokonce vykouzlí i repliku koše. Okamžitě začne plánovat mač, ale Simona ho zklame. Dnes má přijet Markéta, takže ji zítra čeká malé rodinné setkání… Čím Markéta Simonu překvapí? Co je u ní nového? Co jí Simona prozradí o Rudolfovi? A do čeho Markéta Simonu naveze?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz