Ulice 21.11.2014 - 2710. díl

Libor dostane ráno zprávu od Karolíny, že jsou s Adámkem už z nemocnice doma. Sice se mu trochu uleví, starosti si ale bude dělat i nadále. Igor musel nutně odjet na konferenci, takže Karolína zůstane s nemocným synem v hájence sama. Libor začne plánovat, že se tam za nimi odpoledne raději zastaví.

Libuška se mu hned nabídne, že udělá velký nákup i pro Karolínu, aby měli s Adámkem co jíst. Zamilovaný Libor to ocení komplimentem. Jenže Libušce se slova chvály moc dobře poslouchat nebudou. Naopak bude mít obrovské výčitky svědomí. Ty se přes den ještě znásobí. Jakub to už bez ní prostě nemůže vydržet, a tak za ní zajde, aby jí opět vyznal lásku... Udrží si Libuška Jakuba od těla i tentokrát? Kdo ji nachytá? Proč Adámek znovu skončí v nemocnici? Jak vážné to s ním bude? A jak rozhozená Libuška zvládne setkání s Karolínou?

Přípravy na Holanďana
Anča má plnou hlavu starostí kvůli Holanďanovi, který k nim v pondělí přijede na výměnný pobyt. Hned po práci se vypraví na velký nákup, aby měla doma z čeho vařit vegetariánská jídla. A šetřit tentokrát opravdu nebude, aby si neuřízli mezinárodní ostudu. Franta ale její snahu moc neocení. Naopak jí nasadí brouka do hlavy, když jí prozradí, že k nim v pondělí nakonec přijede někdo jiný – nějaký Skyler... Proč Liškovi o víkendu neuvidí Emu? Co se děje na Šumavě? K jakému heroickému činu se Anča odhodlá? Proč jí večer rupnou nervy kvůli Frantovi?

Markéta vs. Rudolf
Simona s Markétou se tak zapovídají, že dokonce zapomenou i na oblíbenou sladkou tečku pro Jiřího. Simona to briskně napraví vysláním Markéty k Nyklové, aby pro něj něco dobrého koupila. Markéta bude díky Simoně jen zářit. Takhle dobře se už dlouho neměla. Dokonce se pustí i do dělání dobrých skutků. Jenže v případě Rudolfa si jen šeredně naběhne... Proč si půjdou Markéta s Rudolfem po krku? Pochlubí se Simoně, co se mezi nimi odehrálo? A proč bude Markéta Simonu před Rudolfem varovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz