Ulice 24.11.2014 - 2711. díl

Markéta se bude u Simony opravdu činit. Chod domácnosti si vezme na svá bedra, aby se zraněná Simona nemusela o nic starat. Ta ji tak prožene, že z ní bude mít prostořeká Markéta jen srandu.

Jakmile ale přijde řeč na peníze, Markéta okamžitě zvážní. S jasnou narážkou na Rudolfa Simoně vpálí, že je až moc hodná. Proto vůbec nevidí, jakými krysami jsou ostatní lidi. Před hádkou Markéta raději prchne do Coolny za Eddiem. V podniku ale narazí jen na Adrianu za barem, což jí vyrazí dech. Takovou novinku vážně nečekala. Holky se dají hned do řeči, jenže jakmile se objeví Eddie, nálada se změní... Je Markéta pro Adrianu konkurencí? Jak Eddie vybruslí z této prekérní situace? Jak Markéta tohle shledání rozdýchá? A jak dopadne její dnešní náhodné setkání s Rudolfem? Zakopou ti dva válečnou sekyru?

Skyler je tu!
Anča s Bedřichem budou jen koukat, jak se Franta vymódí do školy. Bedřich to ale bude brát s nadhledem. Kdoví, co je čeká u holandského studenta, jenž k nim dnes přijede na výměnný pobyt. Tím Anče moc nepřidá. Celá nervózní bude v práci čekat na zprávu od Franty, koho jim to domů vlastně přivede. Jenže ten ji jen ujistí, že bude koukat. Nic konkrétnějšího jí neprozradí. O pár hodin později spadne Anče i Bedřichovi údivem brada. Z tajemného Skylera se totiž vyklube nádherná holka... Kde bude Franta spát? A proč se budou Anča s Bedřichem nervovat hned první den, co se u nich Skyler objeví?

Miriam a Alice opět tváří v tvář
Boženka pozve Miriam na oběd, ale ta jí dá dnes košem. Přizná se, že má sraz s Peterem, kterého už pár dní neviděla. A hned jí i objasní proč. Peter se pomalu chystá do důchodu, a tak si dělá v práci pořádek ve věcech, aby po sobě zanechal čistý stůl. Na Miriam bude znát, jak se na Petera těší. A on na tom bude podobně. Prozradí to na něj nádherná kytice, kterou Miriam donese. Jakmile se u jejich stolu zastaví Henry, Miriam Peterovi prozradí, že ve středu společně navštíví Ivanu ve vězení... Před čím ji bude Peter varovat? Jak Miriam zvládne dnešní setkání s Alicí? A jaký trapas se podaří Jardovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz