Ulice 27.11.2014 - 2714. díl

Týden výměnného pobytu se pomalu chýlí ke konci. Skyler má poslední den s Frantou. Už zítra se vydá na cestu domů. Franta ji dnes seznámí se zbytkem své kapely, s Borisem a Marií. Ti budou jen koukat, jaká je to kočka. Navíc i pěkné kvítko, jak záhy zjistí. O to víc jim bude hezká Holanďanka sympatičtější.

Jakmile ti dva Frantu ujistí, že Skyler po něm jede, nebude mít u Borise stání. Rád by byl se Skyler sám, aby si ji ještě užil. U Liškových to už bude mezi nimi tak jiskřit, že polibek bude opravdu na spadnutí... Kam až ti dva zajdou? Jaký trapas se Frantovi stane? Co by se Anče a Bedřichovi určitě nelíbilo?

Světlanin nečekaný návrat
Lumír bude stále zvažovat, zda Hložánkovu nabídku místa přijmout. Nyklová však bude mít jasno. Podmínky, jež mu budoucí zaměstnavatel nabízí, jsou tak skvělé, že by na to měl kývnout okamžitě, pokud se tedy nejedná o něco nezákonného. Lumír ji ujistí, že nikoliv. Přesto se k developerovi hrnout nebude. Jarda pro něj bude mít větší pochopení. Okamžitě mu dojde, v jak prekérní situaci by se Lumír ocitl, kdyby místo přijal. Na druhou stranu by tím ale vyřešil svou budoucnost. Zase by měl slušnou práci. Martin to však bude vidět jinak. Dobrých fleků je podle něj v Praze dostatek. Stačí jen pořádně hledat... Co chlapi Lumírovi doporučí? Proč se dnes Světlana nečekaně vrátí z Bruselu? Co před Lumírem tají?

Za kulturou s Otou
Tereza přijde domů po dvojité šichtě naprosto vyřízená. Jenže o odpočinku si bude muset nechat jenom zdát. Večer ji bude čekat ještě Sabinin koncert. Matěj při zmínce o koncertu okamžitě zbystří. Jakmile se ale dozví, že se jedná o vážnou hudbu, nadšení ho přejde. O to více ho překvapí, když se u nich zjeví Ota coby Terezin doprovod. Tohle by do něj opravdu neřekl. Ota ponese svůj úděl statečně, ovšem nadšený z toho příliš nebude. On a klasika, to prostě nejde dohromady... Jak Ota koncert zvládne? Co si na Otu a Terezu vymyslí Matěj s Bětkou? Jak dopadne mejdan u nich doma? Kdo tuhle party odnese?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz