Ulice 3.12.2014 - 2718. díl

Peter vstane s Miriam jako pokaždé, když u ní zůstane přes noc. Na rozdíl od ní ale nikam spěchat nebude. Dnes je první den v penzi. Nikam nemusí, nemá žádné povinnosti. Přesto si bude chtít udržet alespoň nějaký řád. Miriam ho u snídaně potěší šachama od Kaliny a nabídkou mače.

Peter se později vypraví k Henrymu s nadějí, že se tam s Kalinou potká. V hospodě narazí na Vlastimila Peška, jenž se zastaví na jedno. Peter se ho nejprve zeptá na Kalinu, pak mu nabídne jednu královskou hru... Co Vlastimil Pešek doporučí novopečenému penzistovi Peteru Kadlecovi? Jak přežít důchod? Co bude pro Petera nejtěžší? Jak si s jeho chmurami poradí Miriam? A jak dopadne Matoušova schůzka s Alicí?

Veroničino dilema
Martin bude hned po příchodu do dílny u Jardy sondovat, jestli netuší, co by mohlo být s pračkou, kterou dostal od Bedřicha. Přestože je správně zapojená, nefunguje. A ani jemu se včera nepodařilo závadu odhalit. Jarda si bude okamžitě dělat srandu z Bedřicha, že se zbavil nefunkčního krámu. Toho se to ale nemile dotkne. U nich pračka v pohodě fungovala, takže sám nechápe, co se mohlo stát. S Martinem se domluví, že se u nich zastaví i s Aničkou ještě před koncertem, aby se společně na stávkující přístroj podívali... Podaří se jim závadu odstranit? Co se od Veroniky přiučí Anča? Jaké dilema bude Veronika řešit? Jak to bude vidět Martin? A co jí k tomu řekne Anča?

Simona slaví
Simona bude mít důvod k oslavě. Jakmile se vrátí od lékaře, odhodí berle i ortézu do dáli, protože už je nebude potřebovat. Její koleno je již v pořádku. Ovšem na žádné velké vyskakování to zatím nebude. Jen co Simona udělá prudší pohyb, noha ji okamžitě zabolí. To ale Simče náladu nezkazí. Rudolfa pozve k Henrymu, aby si připili na její uzdravení... S čím se Rudolf svěří Simoně? Jaké nečekané komplikace mu budou dělat vrásky na čele? A čím u Simony zaboduje tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz