Ulice 5.12.2014 - 2720. díl

Nyklová opět otevře pro Lumíra ožehavé téma. Co je se Světlanou? Je v Bruselu, nebo stále u Ingrid? Lumír ale na její dotěrné otázky nebude znát odpověď. Poslední zpráva, kterou od Světlany dostal, bylo, že dorazila v pořádku do Málkova. Od té doby se mu už neozvala.

Lumíra samotného by zajímalo, jak na tom Světlana je, ale volat jí kvůli tomu nechce. Před dalším matčiným vyzvídáním zachrání Lumíra Jardův telefonát a strategický ústup za chlapy do jejich dílny. Ti ho ovšem nepozvou jen tak... Jak překvapení bude na Lumíra v Jardově a Bedřichově dílně čekat? Jak si letos v Ulici užijí Mikuláše? Kdo všechno dostane mikulášskou nadílku?

Petra chce víc
Petra se bude o Elišku ukázkově starat i ráno, přestože toho s Oldou v noci moc nenaspali. Malá se neustále budila kvůli teplotě, kterou večer dostala. I když Petra své děti nemá, Eliščinu indispozici zvládla na výbornou. Oldovi se docela uleví, až si Lída Elišku zase vezme k sobě. Hynkovi přizná, že to byla docela náročná noc. Vlastně je rád, že jako dědeček už nemusí něco podobného absolvovat každý den. Petru to ale naopak nadchne. S Oldou spolu v krizových chvílích dokážou naprosto skvěle fungovat... S čím se Petra svěří Dáše? Čím naprosto vykolejí Oldu? Proč bude znovu žárlit na Jitku? Jak to má Olda s rozvodem?

Lest na šmejda
Simona bude netrpělivě očekávat Rudolfův příjezd. Bez něj si na šmejda netroufne. Rudolf ale uvázne v dopravní zácpě, a tak budou muset Jitka s Romanou trochu zaimprovizovat. Simonu odešlou do šatny, aby obchodník, jenž ji napálil, do poslední chvíle netušil, co se na něj chystá. Jitka si pak zahraje na manažerku, která hledá nového dodavatele, aby ušetřila za elektřinu. Romana zase bude se šmejdem flirtovat a nenápadně prodlužovat celé jednání. Obchodník zkusí své nekalé praktiky i na Jitku. Bude se snažit co nejrychleji ji domanévrovat k podpisu smlouvy. Jitka ale nebude tak snadnou kořistí, jak se zpočátku zdálo. Navíc bude mít v záloze jeden trumf... Podaří se Simoně přesvědčit šmejda, aby její smlouvu anulovali? Proč rupnou nervy Rudolfovi? Jak bude chtít Simonin problém vyřešit on? A proč i on nalíčí na Simonu malou past?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz