Ulice 10.12.2014 - 2723. díl

Terezu představa osamělých Vánoc moc netěší. Ráno se proto zeptá Davida s Otou, co budou o svátcích podnikat oni. David bude mít program naprosto jasný – Vánoce stráví se Sylvou a Kačabou. Zato Ota na tom bude podobně jako Tereza. Máma ho na milost ještě nevzala a zdá se, že hned tak ani nevezme.

Ota Tereze navrhne, že by i oni dva mohli odjet někam na hory. Terezu to v první chvíli nadchne, ovšem vzápětí to s Otou zavrhnou právě kvůli jeho matce. Něco takového by jí asi těžko vysvětlovali. Tereze budou dělat vrásky na čele kromě Vánoc i studenti. Zjistí totiž, že Dominik svou seminární práci opsal z internetu... Jak se Tereza k Dominikovu podvodu postaví? Co jí doporučí Miriam? Jak by si s tím poradil David? A s kým Tereza stráví zcela překvapivě dnešní večer?

Libuška a Libor: rozchod?
Libuška i Libor stráví bezesnou noc plnou bolesti. Libuška osaměle v krámku, Libor stejně osaměle doma. Libuška se vrátí domů až nad ránem, aby udělala další nevyhnutelný krok – sbalila své i Borisovy věci a ještě během dneška se odstěhovala. Na zničeného Libora toho bude moc. Nebude mít sílu cokoliv řešit ani být při tom, jak Libuška balí, a tak raději odejde do ordinace. Ale ani tam neunikne této černé můře. Jakmile přijde do práce Amálie, Libor bude muset čelit jejím otázkám. Amálie se totiž nespokojí jen s oznámením, že se s Libuškou prostě rozešli. Bude chtít vědět víc... Kam chce Libuška jít? Pokusí se ji Libor přeci jen zastavit? Jak na dění doma zareaguje Boris? Podpoří svoji mámu?

Emin útěk z domova
Franta si tentokrát povídání se Skyler na webu moc neužije, přestože se na ně pokaždé hodně těší. Skyler bude muset stranou kvůli Emě, jež se zcela nečekaně objeví doma pořádně vyklepaná a promrzlá. Franta o ni začne okamžitě pečovat. Zároveň bude vyzvídat, co se stalo. Ema po chvíli přizná, že opět utekla z domova... Co se stalo na Šumavě? Proč se tam už Ema nechce vrátit? Najde v Liškových oporu, kterou nyní tolik potřebuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz