Ulice 16.12.2014 - 2727. díl

Tereza donese Otovi do školy jeho perníkové srdce, jež včera pro mámu upekl. Tomu spadne okamžitě kámen ze srdce. Tereze a Davidovi se svěří, že máma je stále jako ledová královna. Bude doufat, že právě tímto dárkem ji konečně obměkčí.

Tereza Otovi s finální úpravou perníkového srdce nepomůže, protože má službu v Coolně. Otovi dá recept na polevu s tím, že to bude muset zvládnout sám. Zoufalého Otu naštěstí zachrání David, jemuž vaření nedělá problém, takže si na rozdíl od Oty hravě poradí i s přípravou polevy. V Coolně se Tereza dozví od Gábiny o Hynkově svatbě. Dost ji to zaskočí, ale hlavně bude mít starost o Gábinu. Ta přizná, že novinku zas tak lehce nenese... Proč? Co Gábinu raní? Na čem se Tereza domluví s Romanem, jenž zase zajde do Coolny? A čím Tereze udělá obrovskou radost táta?

Jobovka pro Tondu
Simona přijde do práce hodně přepadlá. Jitce a Romaně vysvětlí, že se s Rudolfem asi rozešli. A hned jim i vylíčí, k čemu mezi nimi včera došlo. Podle Jitky to určitě tak horké nebude, ale Simonu tím moc nepovzbudí. Bude špatná hlavně z toho, jak se k ní Rudolf choval. Takové hrubé jednání od něj opravdu nečekala. Navíc se jí ani neomluvil. Celé dopoledne pak Simona bude jak na trní. Neustále bude kontrolovat mobil, jestli jí náhodou nepřišla od Rudolfa nějaká zpráva. Jakmile dostane omluvnou esemesku, hned se rozzáří. Také Rudolfovi se uleví, když mu Simona potvrdí, že rozhodně nechce být jeho ošetřovatelkou. Zato svému bráchovi připraví Rudolf hodně perné chvilky... Co si Rudolf na Tondu vymyslí? Proč bude Tonda dost úpěnlivě prosit Simonu o pomoc? A jak Simona zareaguje na Rudolfovo pozvání na předvánoční setkání Hložánků?

Martin naděluje
Veronika přijede do Prahy s naloženým autem. Postupně stěhuje věci do nového domova, aby toho po svátcích neměli moc. Simona jí hned nabídne pomoc a při té příležitosti se s ní i seznámí. Navzájem si budou sympatické, navíc v nadsázce ocení i své profese. Jen co se Veronika v Praze jakž takž rozkouká, už jí bude volat Rozina. Její spolužačka prodává dva roky starý notebook, jenž by se Rozině docela hodil... Přesvědčí Rozina rodiče, aby jí dali notebook jako dárek pod stromeček? Čím udělá Jarda Martinovi obrovskou radost? Podlehne dnes Martin Šárčině svádění? A čím Martin překvapí Veroniku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz