Ulice 19.12.2014 - 2730. díl

Simona bude mít pořádnou trému z předvánočního setkání Hložánků. Mirka o ní už sice ví, ale stále bude s velkým otazníkem, jak na její přítomnost zareaguje Jirka a jak samotný Tonda, který dělal všechno pro to, aby mu šla Simona z cesty.

Aby taky ne, když Mirka na Simonu ještě před pár měsíci reagovala jako býk na červenou. Dokonce ani Jirka, kterému Rudolf prozradí předem, k čemu u Henryho dojde, si nebude moc jistý, zda máma něco takového skousne. Na druhou stranu se ale i on bude těšit na lekci, kterou táta od strejdy, Simony a koneckonců i mámy dostane… Jak předvánoční setkání Hložánků dopadne? Přežije Tonda i tento masakr? A proč večer nakonec dopadne úplně jinak, než jak si Simona s Rudolfem plánovali?

Eminy výčitky svědomí
Ema se bude trápit kvůli Evě. To, že na ni poštvala sociálku, jí asi jen tak neodpustí. I ji zasáhlo, jak se Eva včera u Liškových sesypala. Anča bude Emu marně utěšovat, že ona za to nemůže. Kdyby bylo na Šumavě všechno v pořádku, kurátor by s nimi dál nic neřešil. Ema však dostane vzápětí naloženo ještě víc. Od Evy se dozví, že malý Milošek je nemocný. Proto tolik plakal. A ona, místo aby Evě ulehčila, jí přidělává ještě další starosti. Ema bude mít takové výčitky svědomí, že kvůli tomu znovu zavolá na Linku bezpečí… Co se Ema dozví? Co je s malým Miloškem? A s jakými novinkami se Franta vrátí z Holandska?

Olda a Jitka - do nového roku každý sám?
Jitka bude mít pro Oldu dost nemilé překvapení. Myslel si totiž, že všechno kolem rozvodu nechají až na další rok. Jitka mu ale donese podepsané rozvodové papíry už nyní. Dokonce se mu přizná, že není proč s tím otálet. Stejně spolu již nežijí, Olda má navíc milenku, takže rozvod je jen dalším logickým krokem. Paradoxně k němu ale dojde ve chvíli, kdy si Olda s Jitkou rozumí a výborně spolu vycházejí. Přesto se Olda Jitky něčím dost nemile dotkne…. Čím? Proč Olda vycouvá ze společného rodinného setkání? A s čím se Oldovi pochlubí Petra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz