Ulice 22.12.2014 - 2731. díl

Anča bude spěchat z práce domů kvůli Emě, která u nich ještě stále je. Růže přizná, že si jí chce co nejvíc užít. Byla by ráda, kdyby u nich Ema mohla zůstat na celé svátky, ale bude jí jasné, že tohle přání se jí asi nesplní.

Kdyby to tak přeci jen dopadlo, znamenalo by to, že s malým Mildou je to opravdu vážné. A to Anča Evě ani Milošovi opravdu nepřeje. Jen co přijde domů, Ema jí řekne největší novinky ze Šumavy. Anču ani trochu nepotěší. Vidina společných Vánoce s Emou se jí začne rozplývat jako pára nad hrncem... Jaká zprávy Ema bude pro Anču mít? Co se děje na Šumavě? Proč Liškovi připraví už dnes pro Emu Vánoce? Jak dopadne jejich tradiční pouštění skořápek?

Rudolfova srážka s Markétou
Simona přijde do práce hodně skleslá. Jitku bude hned zajímat, jak dopadla páteční večeře s Hložánkovými, ze které byla Simona tak nervózní. Simona připustí, že docela dobře. Toto téma by nejraději hned opustila, ale Jitka jí nedá šanci. Simona po chvilce váhání přizná, že se s Rudolfem asi v pátek rozešli. A hned taky překvapené Jitce prozradí, co se dělo u ní v bytě po slavnostní večeři u Henryho. Z nedorozumění bude vinit hlavně sebe. Kdyby s Rudolfem neflirtovala, určitě by to mezi nimi takhle nedopadlo. Jitce se i svěří, z čeho má takové obavy, proč Rudolfovi nesplnila jeho největší přání... Usmíří se ti dva? Jak dopadne Rudolfovo nečekané setkání s Markétou u Simony? A co je nového u Markéty?

Oldovi rupnou nervy
Petra bude plná optimismu a plánů. Dáše prozradí, že Oldův rozvod je pro ni tím nejhezčím dárkem pod stromeček. Navíc dnes se spolu jedou podívat na byt, do kterého se třeba co nejdřív přestěhují. A odtud by už mohl být jen krůček k založení rodiny. Dáša jí to bude přát, zároveň ji ale bude i krotit, aby na Oldu nebyla tak rychlá. Všechno chce svůj čas. To Petra moc dobře ví a bude si dávat velký pozor na pusu, aby Oldu ničím nenaštvala. Jenže pak to mezi nimi stejně zase bouchne... Proč se ti dva chytnou? Jak dopadne prohlídka bytu ve Stodůlkách? Proč bude Olda lhát své rodině právě kvůli Petře? Co mu poradí Jan? A co bude Oldu hodně mrzet?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz