Ulice 25.12.2014 - 2734. díl

Ivana si bude vychutnávat zbývající okamžiky na svobodě. Henry jí bude i nyní velkou oporou. A co víc – dokonce jí splní i jedno tajné přání. Jeho Santa pro ni totiž nechá na vánočním stromku tradiční punčochu, v níž Ivana najde dárek, o jakém už dlouho snila. Henry tím Ivanu dojme téměř k slzám.

Šťastné okamžiky se budou krátit. Ivana se už dnes musí vrátit nazpět do vězení. O to více si ještě užije společné posezení se svými blízkými – Lenkou, Jardou, vnoučaty, Miriam, Peterem a samozřejmě i Henrym. Peter kvůli ní dokonce i zariskuje. Aby nepřišla pozdě, využije toho, že je stále ještě policistou, a šlápne kvůli ní na plyn. Sváteční pohoda však Peterovi a Miriam dlouho nevydrží. Alice totiž nepřekousne, že s Peterem přijde na vánoční setkání i Miriam... Co se mezi Miriam a Alicí přihodí? Jak se to podepíše na Peterovi? A proč Alice večer navštíví Miriam u ní doma?

Miller si vyřizuje účty s Lumírem a Světlanou
Lumíra ráno potěší Světlanin telefonát. Hned ji pozve k sobě na kávu, aby s ní mohl strávit další hezké chvíle. S hrůzou ale zjistí, že se podíval na zub cukroví, jež chtěl Světlaně ke kávě nabídnout. Zajde proto do pekařství, aby se po nějaké dobrotě poohlédl. Místo cukroví tam ke svému velkému údivu objeví matku, jež se z dlouhé chvíle pustí do vánočního úklidu. Nyklovou bude samozřejmě zajímat, jak se to Lumírovi se Světlanou rýsuje. Ten si ji trochu vychutná, ovšem zároveň přizná, že k němu Světlana přijde za chvíli na návštěvu. Pro Nyklovou to bude ta nejlepší zpráva dne. Dříve než Světlana však k Lumírovi dorazí opilý Pavel Miller, aby si s ním i se Světlanou vyřídil účty... Co všechno se u Lumíra odehraje? Proč na něj Pavel poštve policii? Jaký malér Lumírovi hrozí?

Dárek od Amálie
Libor o Vánocích naštěstí sám nezůstane. Svátky bude trávit s rodinou – synem Mikim, mámou Amálií, Vlastimilem Peškem a Adrianou. Zatímco Libor se bude činit v kuchyni, Vlastimil Pešek se začte do knihy o genealogii, kterou našel pod stromečkem. Ostatně tento dárek od Amálie zaboduje i u věch ostatních. Dokonce se společnými silami pustí do vytvoření Vlastimilova rodokmenu. A narazí na hodně zajímavé věci... Jak přišel Vlastimil Pešek ke svému domu? Čím Adriana pořádně zaskočí Mikiho? Na co všechno Adriana narazí v dědových dokumentech? A proč se zcela nečekaně objeví u Adriany Eddie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz