Ulice 12.1.2015 - 2736. díl

Zamilovaný Lumír se postará Světlaně o nádherné ráno. Přinese jí královskou snídani rovnou do postele. Oba budou ještě plni dojmů z posledních dvou týdnů, kdy hodili všechny starosti za hlavu a užívali si jeden druhého v Krkonoších.

Každá pohádka ale končí. Lumír se Světlanou se dnes musí vrátit nazpět do reality. Lumíra čeká práce, Světlana má před sebou spoustu zařizování. Když zmíní, že si sbalí své věci, v Lumírovi pořádně hrkne. Myslel si, že Světlana už u něj zůstane, že spolu začnou rovnou žít. Jenže Světlana má jiné plány. Nejprve by se ráda postavila na vlastní nohy... Pochopí ji Lumír? Kde bude Světlana bydlet? Proč nemůže udělat tlustou čáru za minulostí? Čím moc nepotěší Nyklovou? A čím Světlanu večer překvapí Lumír?

Frantovo zkoušení
Franta bude snídat s učebnicí dějepisu pod nosem, aby se stihl doučit látku na dnešní zkoušení. To samozřejmě neunikne Aničce, která se zhrozí, kolik mu toho ještě schází k pročtení. Franta ji ujistí, že rámcově vše umí. Jen si dolaďuje detaily. A zakončí to tím, že zkoušení vždycky nějak uhraje. Aničce se Frantův přístup ke škole nebude ani trochu líbit, a tak to hned začerstva probere v práci se Zuzanou. Tu namíchne, že jí Franta o víkendu lhal. Tvrdil jí totiž, že ve škole mu nic nehrozí... Jak Franta zkoušení z dějepisu uhraje? Čím namíchne Aničku? A proč si budou Liškovi dělat starost o Emu?

Peškovo bádání
Vlastimil Pešek se do zkoumání rodokmenu Pešků pořádně zakousl. Adriana bude jen koukat, kam až se ve svém bádání dostal. Daleko více než středověk ji však bude zajímat současnost. Dědy se zeptá, jestli náhodou nenarazil na něco, co by jí pomohlo najít tátu. Děda ji moc nepotěší. O jejím tátovi stále nic neví. A pochybuje, že by se něco nového dozvěděl. Adriana to vezme celkem v klidu. Až to Vlastimila Peška překvapí... Vzdala snad Adriana pátrání po otci? Co jí doporučí Eddie? A jaký malér se dnes Eddiemu přihodí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz